Maminka.czChování a vztahy

Kristýna: Že jsem těhotná, jsem zjistila až v sedmém měsíci. Okolí mě odsoudilo!

TN TN 27.  4.  2016
Není možné, že jsi to nevěděla, to ti prostě nevěřím! Tuhle větu slyším ze všech stran. Jsem těhotná, mám měsíc do porodu, a místo abych slyšela ze strany blízkých slova podpory, většina mě odsuzuje. Ale já jsem opravdu o tom, že čekám dítě, neměla přes půl roku ani tušení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

5. Reakce přítele mě překvapila

S těmito myšlenkami jsem nakonec Mikulášovi šokující novinku oznámila s úsměvem. Ten mi ale okamžitě zhasl, protože jeho reakce byla zkrátka hrozná. Nejdřív tomu odmítal uvěřit, pak mi strašně vynadal, že jsem neskutečně blbá, že jen s prominutím idiot může přehlédnout, že má v břiše mimino, a nakonec mě obvinil, že jsem to celou dobu věděla a jen mu to neřekla, aby s tím už nešlo nic dělat.

Dcera se zbláznila! Rodí děti jako o závod

Prý že když beru prášky, tak být těhotná prostě nemůžu, takže jsem je určitě potají vysadila a ušila to na něj. Seděla jsem na gauči úplně rozklepaná, tohle jsem prostě nečekala. To, že bude trochu vyděšený, to ano, ale myslela jsem, že se k tomu postaví jako chlap a nakonec řekne aspoň něco v tom smyslu, že když už se stalo, tak to společně zvládneme a budeme se na dítě těšit. Místo toho mě můj přítel označil nejdřív za hloupou a potom za lhářku. Jedno lepší než druhé.

Témata: Vaše příběhy, Chování a vztahy, oko, Despekt, Měsíc, Postupující těhotenství, Sed, První pohyb, Okolí, Silný průjem, Krist, MEŠ, Pomocná ruka, Vážný vztah, Kris