Maminka.czVýbavička pro miminko

Kupujete výbavičku? Pořiďte ji levněji na Testovacím víkendu v Malvíku

redakce 4.  9.  2018
Pokud se chystáte koupit kočárek nebo další výbavičku pro miminko, rozhodně si nesmíte nechat ujít testovací víkend v obchodě Malvík. V Hostivicích vás čeká zábavný program pro malé i velké. A nebude chybět ani stánek časopisu Maminka, kde budete mít možnost nechat se vyfotit na titulní stranu ve fotokoutku a pohrát si v dětském koutku s časopisem Sluníčko.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Během testovacího víkendu v Malvíku - přímo u kamenné prodejny v Hostivicích -  si můžete osahat nebo vyzkoušet veškeré vybavení pro miminko. Budou tu přichystány prezentace novinek, různá školení a ukázky používání různých produktů, některé z nich budete moci zakoupit i s výhodnou slevou.

Čeká vás například testování kočárků v reálných podmínkách venku před prodejnou s nákladem a přes překážky. Pro nejmenší bude připravena zkušební dráha pro odrážedla.

Dětská odrážedla a kola: Jak vybrat takové, které sedne vašemu dítěti?

Těšit se můžete i na zábavné úkoly a soutěže o hodnotné ceny. Pokud rádi soutěžíte, můžete tu za různé úkoly sbírat body, které budete moci potom směnit za odměny nebo slevu, a to v hodnotě 5, 10 nebo dokonce 15 % na celý nákup. Záleží tedy na vás a vaší šikovnosti, co si odnesete domů. 

V tombole můžete vyhrát:

  • Kočárek Baby Monsters Compact
  • autosedačku BeSafe iZi Flex fix 
  •  spoustu dalších cen nebo slev
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pozvánku na akci a více informací najdete TADY

 

Nebude chybět ani pestrý doprovodný program a občerstvení. Časopis Maminka pro vás chystá fotokoutek, kde se můžete nechat vyfotit s dětmi či partnerem na titulní stranu. Děti se pak zabaví v herním koutku, kde nebude chybět časopis Sluníčko. 

Více informací najdete na Malvik.cz

Jak vybrat kočárek pro kojence i batole: Podle čeho se rozhodnout?
Výbavička pro miminko: co jste chtěly vždycky vědět a bály se zeptat
Jak vybrat ten správný kolotoč nad dětskou postýlku?

 

Témata: Sluníčko, Časopis Maminka, Miminko, Miminko, Dětské oblečení a dětská obuv, Výbavička pro miminko, Lev, Zábavný program, Kočárek, Vik, Hodnotná cena, Titulní strana, Malvík, Zábavný úkol, Doprovodný program, Možnost ten, Herní koutek, Pór, Maminka, Časopis, Výbavička, Dětská obuv na Heureka.cz