Květnová Mateřídouška právě v prodeji!

Simona Procházková 12.  5.  2021
Květnová Mateřídouška s oblíbenou hrou Minecraft na titulní straně děti nejen pobaví, ale i chytře zabaví. Všem milovníkům kostičkového světa odtajní, co si na ně svět Minecraftu připravil za nové vychytávky. A že je na co se těšit!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Znáte geocaching? Víte, co znamená, když někdo hledá kešku? Že ne? Mateřídouška vám to prozradí! Tahle super venkovní hra bude totiž zaručeně bavit celou rodinu. Navíc se i váš rodinný tým může stát zakladatelem vlastních kešek.   

Ani v květnové Mateřídoušce nechybí pokus na doma. S dětmi si vyrobíte mořský příboj a ukážete si pak ještě další tři pokusy s vodou a olejem.  

V dalším dílu seriálu Cesta kolem světa se vypravíte do Mexika a v zábavném luštění nakouknete do světa Mayů. Nakonec si s Dášou a Matesem připravíte úžasné avokádové guacamole.

Maskoti Ludva s Ednou vezmou děti na průzkumnou výpravu na Mars. Společně prozkoumají vozítko Perseverance, doslova ho s Ludvou a Ednou rozeberou na jednotlivé součástky. Věděli jste, že jedna z nich pochází z české firmy?

Součástí květnového vydání Mateřídoušky je i další sběratelská knížečka s únikovkou, návod na origami skládačku žáby, kterou děti mohou dokonce naučit sami skákat, a samozřejmě i populární anglicko-český komiks. Jaká se děti s Cukříkem Cypriánem naučí tentokrát nová slovíčka? 

Je toho ale mnohem víc. Tak utíkejte pro květnovou Mateřídoušku a můžete se o tom s dětmi přesvědčit na vlastní oči!

Mateřídoušku kupujte s dopravou zdarma ZDE.

Květnové Sluníčko s detektivkou pro nejmenší a návodem na neviditelný inkoust
Jarní tvoření, které zvládnete i s těmi nejmenšími. Vyrobte si třeba skřítka nebo vílu
Chcete zkusit malování na kameny? Tady máte vše, co potřebujete vědět


 

Témata: Mateřídouška, Rodina, Školák, Naše tipy, Tvoření, příroda, Výtvarné aktivity, Tipy na čtení, origami, prodej, Minecraft, slovíčka, Edna, Milovník, Guacamole, Perse, Ludva, Dáša, Zakladatel, Inkoust, Oblíbená hra, Mexiko, Vychytávka, Titulní strana, May