Maminka.czGalerie

Poznáte 20 známých tváří podle fotek z jejich dětství? Vyzkoušejte to!

Simona Formánková 12.  3.  2024
Při pohledu na fotky celebrit z dětství byste za šibalskými výrazy mnohdy jen stěží hledali úspěšné herce, známé zpěváky nebo budoucí modelky. Připravili jsme si pro vás kvíz, ve kterém si můžete vyzkoušet svou intuici a vizuální paměť. Poznáte Arianu Grande nebo třeba Bena Stillera?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Probíráte se rádi starými alby a rodinnými fotografiemi? Určitě občas zaváháte nad tváří, kterou nemůžete okamžitě zařadit. Čas je neúprosný a podepisuje se na každém z nás. Někdo si svůj dětský výraz donese až do dospělosti, jiný se změní téměř k nepoznání. Každý má však nějaký rys, který je pro něho typický a maximálně ho definuje. Uhrančivé oči, dolíček v tváři nebo plné rty? I takové drobnosti občas napovědí. Vyzkoušejte si v našem kvízu, zda podle některé z těchto indicií poznáte světové celebrity na fotkách z dětství. 

VIDEO: Nejlépe placení herci světa: Kdo patří do první desítky?

HEREC

Jde o amerického komika, herce, muzikanta a scenáristu. Diváci ho vídají nejčastěji v hlavních rolích rodinných komedií, ve kterých nejen hraje, ale některé z nich i produkuje. Je otcem dvou dcer – Sadie a Sunny. S rodinou žije v Los Angeles. 

Klepněte pro větší obrázek

ZPĚVAČKA

Tato slečna je nyní známou britskou zpěvačkou a skladatelkou. Její alba se na prvních příčkách udrží vždy nejdéle a patří k nejprodávanějším na světě. Překonala například i slavné Rolling Stones nebo Madonnu. S bývalým manželem mají syna Angela Jamese

Klepněte pro větší obrázek

HEREČKA

Americká herečka, producentka a bývalá zpěvačka se nejvíce proslavila rolemi v televizních seriálech Melrose Place nebo Čarodějky. Je matkou dcery Elizabelly a syna Mila.

Klepněte pro větší obrázek

ZPĚVAČKA

Skladatelka, klavíristka, producentka, filantropka, příležitostná herečka a spisovatelka, ale v první řadě zpěvačka R&B a soulu. Jako o jedné z mála žijících lidí se o ní zmiňuje Bob Dylan v jedné ze svých písní. Na vysoké škole závodně plavala, a dokonce se téměř kvalifikovala na olympijské hry. 

Klepněte pro větší obrázek

Poznali jste je všechny? Chcete zkusit rozklíčovat další známé tváře? Podívejte se do naší galerie, ve které zároveň najdete správné odpovědi k výše zmíněným. 

KVÍZ: Slavné mámy na fotkách z dětství. Poznáte, kdo je kdo?
Témata: Galerie, herečka, Dětství, Fotografie, slavné děti, Celebrity, Herec, Sociální sítě, zpěvačka, zábava, Drew Barrymore, Robbie Williams, Adele, zpěvák, Nicole Kidman, Madonna, Adam Sandler, Irina Shayk, Amanda Seyfried, Jennifer Garner, Kate Beckinsale, Rihanna, Ben Stiller, Blake Lively, Alyssa Milano