[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Klasické povidlové buchty se dělají snad nejčastěji, a to protože příprava náplně je téměř bez práce. Na recept na domácí povidla stačí pouze švestky, cukr a ocet. Použít ale můžete i již hotová povidla. Pokud však povidla doma nemáte, ale přesto byste si rádi pochutnali na švestkách, neváhejte a těsto naplňte čerstvými švestkami.
Netradiční mrkvová náplň české buchty obmění o další zajímavou chuť. Stačí jen mrkev nastrouhat a přidat cukr a citron na dochucení a buchty s mrkvovou náplní jsou na světě!
VIDEO: Kvásek z droždí není nic složitého. Naučte se ho s námi
Sladké tvarohové buchty jsou další klasikou, kterou musíte vyzkoušet. Do jemné tvarohové náplně doporučujeme přidat rozinky pro zpestření chuti.
Ne každý má rád mák, ale ne každý ví, že díky vysokému obsahu vápníku působí na naše tělo blahodárně, proto bychom si jej měli dopřát alespoň trochu. Vyzkoušejte ho třeba právě v kynutých buchtách s mákem a uvidíte, že v kombinaci se sladkým chutná skvěle.