[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Kuřecí maso orestujeme na pánvičce cca 8 minut do měkka a posypeme Zlatým kuřetem. Tortilu nahřejeme a potřeme tatarskou omáčkou. Ledový salát, rajče a okurku nakrájíme na kostky, smícháme s masem a vložíme do tortily. Celý recept najdete ZDE.
Filé opláchneme, případně odstraníme kůži a nakrájíme na malé kousky. Šalotku nakrájíme najemno. V hrnci rozehrřejeme trochu oleje, kousek másla a dáme orestovat šalotku a oloupaný celý česnek, který potom odstraníme. Poté přidáme kousky lososa. Celý recept najdete ZDE.
Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál. Použijeme jen hezké čisté listy salátu. Listy zbavené košťálu pak nakrájíme na pravidelné větší čtverce. Celý recept najdete ZDE.
Slaninu nakrájíme na kostičky. Špagety dáme vařit dle návodu, mezitím v pánvičce osmahneme Slaninu za občasného míchání dozlatova a ihned stáhneme z plamene. V míse ušleháme žloutky s celým vejcem a přidáme Pecorino Romano, vzniknout by měla hustá kaše. Jeli příliš suchá můžeme opatrně po lžících přidat z vody ve které se vaří špagety, nemělo by to však být nutné. Celý recept najdete ZDE.