Maminka.czTěhotenství

Láskyplná Maminka

redakce 30.  4.  2012
Láskyplná Maminka
Právě vychází květnové číslo časopisy Maminka. Květen je přeci lásky čas, proto vám Maminka navíc jako dárek přináší dva skvělé speciály – Baby jídelníček a Moje peníze. V květnové Mamince za zvýšenou cenu můžete také získat dudlík nebo pouzdro na dudlíky ve fotbalovém duchu. Dudlíky a pouzdra bude možné zakoupit v trafikách RELAY, Inmedio, GECO a např. v sítích Billa, Ahold, Kaufland, Penny Market.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A co zajímavého se v květnu dočtete?

Na co se můžete těšit v květnové mamince? Zjistíte, k čemu jsou porodní kurzy, jak dobře znáte své dítě, ověříte si, že je správně, když svému kojenci nabídnete do kočáru rohlík na "žužlání". Kromě toho se podíváte na svět očima batolete, zjistíte, že ty nejluxusnější dárky z lásky mohou být zároveň těmi nejlevnějšími, které si vaše dítě bude pamatovat celý život. A jako speciální bonus pro vás máme stručného a přehledného průvodce nejzajímavějšími českými ZOO. Navštívit je můžete třeba už tento víkend. Příjemné čtení a spoustu inspirace.

Časopis maminka se nezaměřuje jen na období těhotenství a kojeneckého věku,
přehledně mapuje vývoj fyzický i psychický každého dítěte až do předškolního věku.

Maminka sleduje současné trendy v porodnictví, psychologii i pediatrii. Konzultanti a odborní spolupracovníci redakce srozumitelnou formou seznamují čtenářky s novinkami ve svém oboru.

Časopis maminka je nejen o dětech, ale je především pro maminky. Snaží se je informovat o legislativních změnách při nástupu do práce, pomáhá při vztahových problémech, nabízí relaxaci a uvolnění v namáhavém procesu vychovávání malého dítěte. Kosmetické novinky, tipy módních redaktorů jsou samozřejmostí, protože již dávno neplatí, že by žena na rodičovské či mateřské dovolené musela být neviditelná. Stejně tak se snažíme testovat věci denní potřeby s ohledem na využití v rodině s malým dítětem, doporučujeme destinace na výlety či dovolené, kde jsou rodiny s dětmi vítané.

Více na: http://www.mf.cz/produkty/maminka/

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Maminka