Maminka.czGalerie

Leichtová, Doležalová nebo Arichteva. Které slavné maminky zazářily na tanečním parketu v historii StarDance?

Simona Formánková 9.  11.  2021
Krásné šaty, dokonalý make-up a perfektní účes jsou vizitkou všech účastnic, které se objeví na tanečním parketu pořadu StarDance. Některé z nich mají ještě jednu věc společnou – jsou to pyšné mámy. Vybrali jsme pro vás ty, které v pořadu České televize zazářily nejvíc. Byly to i vaše favoritky?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Již po jedenácté se letos na televizních obrazovkách České televize představily páry oblíbené taneční soutěže StarDance. Během uplynulých let pořadem prošlo mnoho nezapomenutelných párů, my jsme pro vás vybrali tyto maminky:

Veronika Arichteva

Veronika Arichteva zazářila na parketu StarDance v roce 2019 s tanečním partnerem Michalem Necpálem. Přestože skončili na "nevděčném" čtvrtém místě, jako prohru to nevnímala: "Prožila jsem skoro pět měsíců neuvěřitelný dřiny a radosti! StarDance je fenomén a jsem vděčná, že jsem mohla být součástí. Všichni, co  se na tak krásným projektu podílejí, mají můj obdiv. Dělají to sakra dobře! Našla jsem si pár nových přátel a to je vlastně to nejcennější, co mi mohla SD přinést," napsala tenkrát Veronika na svůj Instagram. Přestože maminou malého Luky se stala až o rok později, myslíme, že místo mezi nejkrásnějšími maminkami StarDance jí právem patří. A na Veroniku se také můžete těšit v dalším čísle časopisu Maminka.

VIDEO: Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie

Témata: Galerie, Slavné maminky, Instagram, herečka, Fotografie, Móda, tanec, Stardance, Kristýna Leichtová, Gabriela Soukalová, Monika Absolonová, nadání, Veronika Arichteva, muzikál, tanečník, Hokej, tanečnice, Liliana, Sla, Jitka, Rika, Marie Doležalová, Matouš, ČAD, Ron, Oblečení a móda na Heureka.cz