Maminka.czSlavní rodiče

Lejla Abbasová předčasně porodila dva krásné chlapečky! Jak se jmenují?

redakce 14.  8.  2018
Když jsme s ní v redakci časopisu Maminka dělali rozhovor a fotili ji na obálku zářijového čísla, počítala Lejla Abbasová s tím, že se jí dvojčata narodí v září. Ještě před uzávěrkou volala, že kluci už jsou na světě!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z moderátorky Lejly Abbasové je čtyřnásobná maminka. Před několika týdny se jí v pražském Podolí přirozeně, ale přece jen dříve než měli, narodili dva synové – Teo a Ben.  Dneska už jsou počáteční náročné momenty za nimi a kluci jsou v pořádku. 

V době, kdy jsme Lejlu fotili, byla v sedmém měsíci. Když se děti narodily, slíbili jsme, že její tajemství hned neprozradíme. Činíme tak až dnes, kdy se k předplatitelkám dostává nové číslo časopisu – v něm najdou jak rozhovor s moderátorkou, tak krátkou informaci o narození synů.

První rok mám v mlze, říká máma, která dvakrát porodila dvojčata

Otcem dvojčat je turecký podnikatel Volkan Kaynak, Lejla Abbasová s ním má také roční dceru Iman. Otcem šestiletého Davida je její někdejší partner Michael Kocáb. 

Jsem absolutně pokorná

"Chtěla bych porodit pokud možno přirozeně. A jestli to bude doma, tím líp," říká mimo jiné Lejla v rozhovoru v časopise Maminka. Loni dceru přivedla na svět právě takhle, ale dvojčata nakonec přišla na svět v porodnici. "Já jsem obecně vůči porodu absolutně pokorná. Rozhodně nic nehrotím a snažím se být maximálně informovaná," říká moderátorka, která například chodila na všechny těhotenské kontroly.  

Co si myslí o těhotenství, porodech a porodnicích? Jak se liší těhotenství s holčičkou a chlapečky? Jak si to podle Lejly Abbasové všechno užít? Dozvíte se v aktuální Mamince, která už míří na stánky. 

Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!
Mateřská je někdy vojna. A Mates není žádná uťáplina, říká Nikol Štíbrová
Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Miminko, Dvojčata, Chlapec, Lejla Abbasová, Krásný chlapeček, Maminka, Redakce časopisu, Chlapeček, Volkan, Časopis, Roční dcera, Zářijové číslo, Dvojče, Podolí, Čtyřnásobná maminka, Pór, Pražské Podolí, Číslo časopisu, Abba, Nové číslo, Michael Kocáb