Lékárnička na cesty

Mít na cestách při ruce základní lékárničku se rozhodně vyplatí. Ne všude je na dosah lékárna a v zahraničí může být překážkou i jazyková bariéra, kdy nedokážeme lékárníkovi dobře vysvětlit, jaké medikamenty potřebujeme. Na cestovní lékárničku se tedy vyplatí myslet včas.
Lékárnička na cesty

Kurs koruny letos Čechům cestování hodně prodraží. Historicky poprvé jsou dokonce i na Slovensku vyšší ceny než u nás. Mezi položky, za které je zbytečné v zahraničí utrácet, patří například léky a nerozhodují tu jen ekonomické důvody. Vážnou komplikaci může představovat jazyková bariéra. Špatně popsané nebo pochopené symptomy se mohou promítnout do výdeje nevhodného lékuKlepněte pro větší obrázek a jeho následného užívání, navíc v zahraničí přes veškerou globalizaci nemusejí být k dispozici tytéž přípravky jako na českém trhu. Když není po ruce správný lék – ať už je to tím, že ho v případě potřeby nemáte u sebe vůbec, anebo zvolíte kvůli nedorozumění špatnou léčbu – může to zkazit nejen okamžiky, na které se člověk těšil celý rok, ale případné komplikace si může nést i po zbytek života. Jedeme-li na dovolenou nevybaveni základními léky, je to v jistém slova smyslu zanedbaná prevence. Aby taková prevence mohla být opravdu účinná, měla by obsahovat kombinaci odborné rady a kvalitního servisu. Obojí nabízí lékárnička na cesty Dr. Max (www.lekarnickanacesty.cz). Farmaceutičtí odborníci sestavili doporučení co s sebou pro nejrůznější dovolenkové destinace. Návštěvník stránek může navíc jednoduše využít služeb e-shopu a nechat si léky na cesty dopravit až domů.

Nemoci ani úrazy si dovolené nevybírají, nepodceňujte proto tato rizika a odjeďte na svou vytouženou dovolenou s pocitem, že máte vše pod kontrolou.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články