Maminka.czPředškolák

Lenka Vlasáková se po mateřské vrátila do divadla

redakce 12.  5.  2011
Lenka Vlasáková se na jeviště vrací po pětiměsíční pauze, během níž se jí v březnu narodil syn Johan Antonín. Jen dvakrát ji v samotném závěru divadelní sezóny můžeme vidět v Divadle Na Jezerce v úspěšném představení Musíme si pomáhat. Hlavní roli ztvární spolu s Jiřím Macháčkem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Do divadla se moc těším, hlavně na své spoluherce Jiřího Macháčka, Miroslava Vladyku, Martina Sittu a další,“ říká.

V době, kdy bude hrát, se o syna Lence Vlasákové postará její maminka. „Má ideální představa je taková, že bude kolem divadla v parku Jezerka jezdit s kočárkem. Tedy pokud bude pěkné počasí,“ uvádí s úsměvem herečka.

Z prvního vztahu má dceru Sofiia se svým partnerem, neméně oblíbeným Janem Dolanským, má kromě nedávno narozeného Johana Antonína ještě dvě děti, Amáliia Maxmiliána.

Léto bude Lenka Vlasáková podle svých slov trávit hlavně na chalupě na Nymbursku. „Rádi bychom také alespoň na týden k moři. Snad se nám to podaří,“ říká a dodává, že její muž má během letních měsíců mnoho pracovních povinností.

Poté, co si roli těhotné ženy prožila v reálném životě, zahraje si tak Lenka Vlasáková tuto úlohu znovu i na jevišti v komedii Petra Jarchovského Musíme si pomáhat odehrávající se v období II. světové války na českém maloměstě.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Máť, Diva, Lenka, Div, Len, Lenka Vlasáková, Mater, Jan Dolanský, Lenk