Maminka.czSlavní rodiče

Hvězda Ordinace čeká druhé dítě. Tahle party bude stát za to, říká Lenka Zahradnická

Radka Wallerová 17.  1.  2020
Herečka Lenka Zahradnická (34), známá jako Veverka ze seriálu Ordinace, čeká druhé dítě. Oznámila to na svém Instagramu. S partnerem už vychovává dvouletou Jasmínku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Tak s pravdou ven... I k nám do smečky se chystá další přírůstek. Jsme šťastní, jsme zvědaví a z předchozí zkušenosti vím, že tuhle jízdu si představit nedokážeme. A i kdyby, tak všechno bude jinak,“ přiznala na Instagramu těhotná herečka. A rovnou dodala, že „tahle party bude stát za to! Tak jen vzkaz pro člobrdu v břichu  jsme praštěný, zrychlený, někdy zmatený, ale už teď Tě milujeme tak, že slovy to vyjádřit nejde.“ 

Partnerem Lenky Zahradnické je slovenský hudebník Michal Vavro, kytarista a skladatel. Pod statusem na Instagramu, kde herečka své těhotenství oznámila, jí hned gratulovala těhotná kolegyně Marie Doleželová nebo další herečka Andrea Kerestešová, které se na přelomu roku narodil druhý syn.

Lenka Zahradnická mimo jiné hraje v pražském divadle DISK. Hrála v populárních seriálech Ordinace v růžové zahradě či Modrý kód. Jejím někdejším přítelem byl zpěvák Tomáš Klus. 

Tamara Klusová: Čtvrté dítě si umím představit, spíš bych si ho ale osvojila
Lucie Šafářová porodila: Vítej v naší rodině, Leontýnko, píše Plekanec
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Robbie Williams, party, Hugh Grant, Lenka Zahradnická, Herečka, Modrý, Modrý kód, Leon, Veverka, Partner, Kolegyně, Len, Populární seriál, Andrea Kerestéšová, Michal Vavro, Robbie, Děti, Přelom roku, Ordinace