Maminka.czSlavné maminky

Lenka Zahradnická porodila, má druhou dceru: Díky za rajský plyn, říká

kog 5.  6.  2020
Herečka Lenka Zahradnická je dvojnásobnou maminkou. Ve čtvrtek večer přivedla na svět druhou dceru, která dostala jméno Jovanka. Skoro tříletá Jasmínka se tak může radovat ze sestřičky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Radostnou událost sdílela na svém Instagramu: „Včera se stal zázrak... Ano, hodně pršelo a bouřilo. Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka! Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je, až okenní tabulky praskají,“ napsala herečka, kterou diváci znají ze seriálu Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 i Modrý kód.

Herečka rodila v porodnici v Příbrami a na sociálních sítích poděkovala personálu za krásný zážitek: "Děkuji Oblastní nemocnici Příbram za přijetí, profesionalitu a ochotu. Zejména potom MUDr. Daně Chudáčkové s MUDr. Petrem Chudáčkem prostě za vše. Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci! Jo, a speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila, nikdy z hlavy nevymažu a myslím, že nás bude víc," směje se Zahradnická.

Hvězda Ordinace čeká druhé dítě. Tahle party bude stát za to, říká Lenka Zahradnická
Lenka Zahradnická: Při porodu jsem nestihla ani trpět
Témata: Slavné maminky, Instagram, Seriál Ulice, rajský plyn, Lenka Zahradnická, Maminka, Petr Chudáček, Dcera, Jovanka, Len, Pór, MUDr., Sestřička, Příbram, Herečka, Modrý kód, Modrý, Beu, Ulice