Maminka.czInstagram

Leoš Mareš bude potřetí otcem! S manželkou Monikou čekají miminko

Simona Formánková 14.  10.  2021
Jeden z nejznámějších českých moderátorů Leoš Mareš dnes ohromil a dojal všechny své fanoušky. Na jeho Instagramu se totiž objevila jasná a stručná zpráva – klokan přiletí v březnu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblíbený moderátor nejprve radostnou novinu oznámil v ranním vysílání Evropy 2 a poté se podělil i se svými sledujícími na Instagramu. Ačkoli nenapsal nic konkrétního, oblíbená hláška z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny je všem natolik známá, že fanoušci okamžitě zasypali komentáře srdíčky a gratulacemi. "Moc gratuluju," napsala například novopečená maminka, tenistka Barbora Strýcová. 

Video: Podívejte se, jak probíhala tajná svatba Leoše Mareše a jeho manželky Moniky

Leoš Mareš byl o něco sdílnější v ranním vysílání, kde prozradil, že je jeho manželka už v pátém měsíci těhotenství, ale jestli to bude chlapeček, nebo holčička, se zatím neví. Moderátor má z předešlého manželství dva syny – patnáctiletého Jakuba a jedenáctiletého Matěje. Se současnou manželkou Monikou tvoří pár od roku 2015 a své ano si řekli o tři roky později. Nastávající maminka se k těhotenství prozatím nevyjádřila.

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodičovství, Miminko, Instagram, Leoš Mareš, Sociální sítě, Barbora Strýcová, Jak dostat tatínka do polepšovny, strýc, Manželka, Mareš, Evropa, Moderátor

Video