Maminka.czNovorozenec

Letní soutěž s Maminka.cz skončila! Gratulujeme výherkyním

redakce 1.  8.  2010
Web Maminka.cz připravil pro čtenářky velkou letní soutěž. Od 2. srpna do 12. září mohly registrované uživatelky se svou fotkou dítěte každý týden vyhrát příslušné kolo a získat tak zajímavé dárky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stačilo přihlásit fotografii malého miminka či většího dítka a mít trochu štěstí. Uživatelky mohly vyhrát dámský víkend, pobyt v lázních nebo některou z dalších krásných cen. Šanci vyhrát měly až do 5. září, kdy byla do půlnoci poslední možnost pro nahrání fotky.

Výherkyně

1. místo v 1. kole
tiktak

1. místo ve 2. kole
krystalka

1. místo ve 3. kole
ifina

1. místo ve 4. kole
MonikaT

1. místo v 5. kole
mydvit

2. místo v 5. kole
Evík 83

3. místo v 5. kole
Danuška V.

Jak hrát?

Soutěž má 5 týdenních kol a do každého můžete přihlásit jednu Vaši fotografii malé ratolesti. V každém kole budou návštěvnice Maminky.cz hlasovat pro přihlášené fotky do daného kola a vyberou nejkrásnější děťátko týdne. Uživatelka, jejíž fotka získá nejvíce hlasů, vyhrává. V pátém - posledním - kole pak vyhrají hned tři uživatelky, jejichž fotografie sesbírají v průběhu posledního kola nejvíce hlasů. Pokud získají dvě uživatelky stejný počet hlasů, pak se výherkyní stane ta, která nahrála svou fotku na web dříve - určující je čas nahrání fotografie do systému.

Do soutěže může nahrát fotku pouze registrovaná a přihlášená soutěžící a to jednu za jedno kolo. Fotografie musí být ve formátu *.jpg a nesmí být větší než 3 MB, jinak ji systém nenahraje. Fotografie se na webu objeví až v týdnu, kdy probíhá hlasování - viz přehled dále. Pokud vše při nahrávání fotky proběhne v pořádku, objeví se na webu hláška: "Fotografie byla v pořádku nahrána".

Hlasovat pro fotku může každá i nepřihlášená čtenářka, ale pouze jednou denně pro jednu fotografii a to tím, že klikne na tlačítko hlasovat u fotografie a potvrdí, že chce fotce přidělit svůj hlas. Pokud hlasovala správně, na webu se objeví hláška: "Hlas byl uložen" a u příslušné fotografie se navýší počet hlasů.

Jakékoliv pokusy o podvodné hlasování budou po nahlášení mazány. MF a.s. si vyhrazuje právo posoudit regulérnost hlasování a smazat dle jejího zvážení podvodné body.

Podpořit svou fotku můžete i tím, že odkaz na stránku s hlasováním umístíte na některé ze sociálních sítích - např. Facebook.com.


Co můžete vyhrát?

1. - 4. týden

vítězka s největším počtem hlasů v daném týdnu vyhrává:
balíček hra Kiumbové, kupon na fotopuzzle, kupon kosmetika Surface nebo kupon mimis.cz, pomocník (honitka.cz)

5. týden

vítězky s největším počtem hlasů vyhrávají:
1. místo - poukázka na dámský víkend + kupon mimis.cz + hra Kiumbové
2. místo - poukázka Lázně Poděbrady + kupon mimis.cz + kupon kosmetika Surface
3. místo - honitka.cz - pomocník G-ki + kupon mimis.cz + kupon kosmetika Surface


Kdy probíhají soutěžní kola?

  • 2. 8. (00:00) - 8. 8. (23:59)
  1. registrace fotografií pro 1. kolo
  • 9. 8. (00:00) - 15. 8. (23:59)
  1. 1. kolo - hlasování
  2. registrace fotografií pro 2. kolo
  • 16. 8. (00:00) - 22. 8. (23:59)
  1. 2. kolo - hlasování
  2. registrace fotografií pro 3. kolo
  • 22. 8. (00:00) - 29. 8. (23:59)
  1. 3. kolo - hlasování
  2. registrace fotografií pro 4. kolo
  • 30. 8. (00:00) - 5. 9. (23:59)
  1. 4. kolo - hlasování
  2. registrace fotografií pro 5. kolo
  • 5. 9. (00:00) - 12. 9. (23:59)
  1. 5. kolo - hlasování

Tak neváhejte, pokud nemáte registraci na webu, tak nám vyplňte pár základních údajů a přihlaste se na stránky. Máte šanci vyhrát jednu z krásných cen. V každém kole se budou hlasy přihlášených fotografií pro dané kolo počítat od nuly.

Obecná pravidla najdete zde.

Témata: Děti, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Soutěže, Let, Maminka, Soutěž, Počet hlasů, Uživatelka, Regulérnost, Poděbrady, Stejný počet