Maminka.czDěti

Co by měla obsahovat kvalitní dětská kosmetika a po jakých produktech sáhnout?

Reklama 26.  5.  2020
Každá značka má svůj příběh. Jinak tomu není ani v případě české značky Linteo Baby, která se specializuje na šetrnou péči o vaše nejmenší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A jak jinak,  než ve spolupráci s přírodou, která je tou nejlepší cestou k dětskému úsměvu. Zamilovat si značku Linteo Baby je jednoduché a my vám právě teď odhalíme proč. 

V těchto těžkých časech, kdy se obáváme nepříjemné hrozby, je pro nás velmi důležité cítit pocit bezpečí. Jako správný rodič jej chceme zajistit především svým dětem, jež potřebují naší ochranu. Právě v tomto období se většina z nás vrací zpět k českým produktům, jež nám poskytují určitý podíl jistoty. Zároveň máme potřebu vracet se k přírodě, která nabízí nám i našim dětem klidné a bezpečné útočiště. Veškeré tyto požadavky jednoznačně splňuje také značka Linteo Baby, která však umí dopřát vám i vašim dětem mnohem víc. Jaký je její příběh? 

Klepněte pro větší obrázek

Kvalitní značka s dlouholetou tradicí

Každý z nás, kdo chodí pravidelně nakupovat, zajisté nikdy nepřehlédnul značku Linteo, která už přes více než 20 let pečuje o své zákazníky za pomoci hygienických potřeb ve formě papírových kapesníčků, toaletního papíru nebo třeba vatových tyčinek. A jak jistě tušíte, právě tato značka je matkou dětské kosmetiky Linteo Baby, která se na svět poprvé podívala v roce 2007. Obě značky patří pod stabilní rodinnou firmu Melitrade, jež buduje příběhy několika produktů rozdílného zaměření, které jsou tu pro to, aby usnadnily život českým rodinám. Ačkoli se vlivem doby mnohé změnilo, myšlenky a hodnoty značky zůstaly stejné - být tu vždy pro své malé i velké zákazníky.

Dětská kosmetika s českými kořeny

České produkty jsou už po několik známé svou proslulou kvalitou a poctivostí. V dnešní době ale na trhu najdeme jen málo značek, které se mohou pochlubit ryze českým rodokmenem. Linteo Baby ovšem patří mezi značky, za kterou stojí práce a nadšení českých zaměstnanců, jež budují její ucelený příběh s láskou. Celý proces, od návrhu složení až po vyladěný design obalu, probíhá výhradně v České republice. Komplexní vývoj, pečlivé testování, hledání nových cest, ale i práce s místními daty, které pomáhají odhalit potřeby našich nejmenších, umožní vytvářet šetrnou a přitom účinnou kosmetiku, která vyhoví specifickým vlastnostem dětské pokožky českých dětí. Právě díky tomu se Linteo Baby stalo důvěryhodnou značkou, která je ověřená a oblíbená maminkami i jejich dětmi. 

Klepněte pro větší obrázek

Vždy v souladu s přírodou

Při výběru dětské kosmetiky se chce každá maminka spolehnout na pravdivost uvedeného složení. Značka Linteo Baby je ke svým zákazníkům zcela upřímná a uvádí na všech svých výrobcích úplné složení, čímž si získala velkou důvěru českých maminek. Linteo Baby si váží věrnosti svých zákazníků, a proto pro své produkty vybírá ty nejlepší a nejšetrnější ingredience přímo z přírody. Jednotlivé složky kosmetických výrobků Linteo Baby jsou ohleduplné vůči citlivé dětské pokožce a nenarušují její ochrannou vrstvu. Přirozenou a šetrnou cestou podporují hydrataci dětské pokožky, snižují riziko vzniku podráždění a napomáhají její regeneraci. 

TIP: Dokonale harmonickým a šetrným složením se pyšní dětský pleťový krém Linteo Baby, jehož nejcennější složkou je extrakt z BIO měsíčku lékařského. Ten poskytuje dětské pokožce spolu se vzácnými oleji (mandlovým, meruňkovým) a včelím voskem komplexní péči.

Bezpečnost vždy na prvním místě

Receptura každého výrobku Linteo Baby je na míru navržena pro potřeby citlivé dětské pokožky. Jednotlivá složení jsou inspirována českou přírodou, a proto obsahují rostlinné účinné látky, které pocházejí z našeho prostředí, a na které je naše pokožka zvyklá. Veškeré produkty jsou odborníky ošetřené tak, aby byly vždy bezpečné pro vaše nejmenší a eliminovaly tak možnost vzniku plísní a mikroorganismů, které mohou způsobovat kožní alergie či ostatní nepříjemné komplikace. 

Témata: Děti

Video