Maminka.czŠkolák

Loučení s prázdninami: Ben Christovao, Děti Ráje, dogdancing a ...opravdu velké bubliny

redakce 6.  9.  2012
Loučení s prázdninami: Ben Christovao, Děti Ráje, dogdancing a ...opravdu velké bubliny
Nákupní centrum OAZA Kladno připravilo nejenom pro děti školou povinné speciální program, kterým se mohou symbolicky rozloučit s prázdninami a vrátit se zpátky do školních lavic. V sobotním odpoledni 8. září bude velmi rušno. Program začne ve 13.30 hodin a potrvá do 17 hodin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zábavné odpoledne se ponese hlavně v hudebním rytmu. Zahájí je finalista pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar Ben Christovao, jehož taneční hudbu s prvky R&B a energické vystoupení ocení především mladá generace. Následovat bude show s vystoupením muzikálových zpěváků Děti Ráje. Jak již název napovídá, jde o hity z pera stálice české populární hudby Michala Davida.

Mim a klaun Václav Strasser předvede dnes již legendární „bublinové“ představení, které bylo oceněno Svazem českých dramatických umělců Cenou Jiřího Trnky a shlédly ho statisíce diváků v řadě evropských zemí, Rusku anebo v Egyptě. Diváci jsou doslova vtaženi do pomíjivého a křehkého světa barev a třpytu mýdlových bublin v nejrůznějších velikostech a obměnách, které se zjevují a mizí před užaslými zraky publika. Představení je založeno na situačním humoru, kouzlu okamžiku a magické kráse mýdlových bublin. I proto je pokaždé originální a nikdy nenudí.

Po bublinách přijde na pódium Šimona Drábkováse svým psím přítelem, aby předvedla oblíbenou disciplínu tzv. dogdancing. Šimona Drábková je několikanásobná mistryně ČR v tomto „psím tančení“ – šestkrát zvítězila s dobrmanem Sárou a dvakrát s border kolií Beaerney a získala například také titul vicemistryně ČR družstev a 2. místo na Mezinárodním poháru plemen. Televizní diváci mohli její vystoupení vidět také v rámci soutěže Talentmania 2010.

Pro malé školáky je také připraveno Diskotančení s Barborkou a jejími kamarády, což je diskotéka s prvky divadelního představení, dále soutěžení s Labyrintem Kladno, malování na obličej, vystoupení souboru Mažoretky Kladno a centra bojových a aerobních sportů SKS Aréna.

 

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Michal David, Česko Slovenská SuperStar, Superstar, Mistryně, Finalista, Lou, Ráj, Loučeň, Mladá generace, Loučení, Christo, Několikanásobná mistryně