Maminka.czTěhotenství

Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

redakce 14.  5.  2012
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce
Lucie Křížková, dříve Váchová, Česká Miss z roku 2003, porodila v sobotu v časných ranních hodinách svého prvního potomka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucie Křížková porodila svému manželovi syna na gynekologicko-porodnické klinice v Plzni-Lochotíně. Dostal jméno David a zdědil jej po svém otci.

Tatínek malého Davida a manžel Lucie byl během celého porodu přítomen a vše statečně zvládl. I přestřižení pupeční šňůry. Porod proběhl přirozenou cestou bez komplikací. Dle slov samotné Lucie byl Davídkův příchod na svět prvorozeného syna krásným a rychlým zážitkem.

Porod vedl MUDr. Adam Hudec společně s Bc. Klárou Koudelovou a oběma jim patří od novomanželů velký dík. "Největší poděkování ale patří mé švagrové Lucii, která je vedoucí Katedry ošetřovatelství a porodní asistence na ZČU. Byla mi velkou oporou v průběhu celého těhotenství a nezastupitelnou pomocnicí během porodu. Bez ní by porod tak pohodový nebyl," dodává šťastná maminka.

Malý Davídek váží 3570 g a měří 51 cm. A také máme první slova budoucího mořeplavce:

Ahoj, dnes v 5:35 jsem sjel ve skluzu svou první vlnu. Přípravu na letní OH 2032 v jachtingu začínám s 51 cm a 3570 g. Maminka je v pořádku a tatínek už shání sponzory na mou první loď. Na viděnou se těší David Křížek junior.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Moře, Lucie Křížková,, David Křížek,, Luci, Kříž, Velký dík, David Křížek, David Kříž, Lucie, Lucie Křížková, Hudec, Pór

Video