Maminka.czSlavné maminky

Lucie Šafářová porodila: Vítej v naší rodině, Leontýnko, píše Plekanec

kog 19.  12.  2019
Bývalá tenistka Lucie Šafářová a její partner hokejista Tomáš Plekanec se konečně dočkali. Narodila se jim dcera, které dali jméno Leontýnka. Informaci jako první zveřejnil na sociální síti pyšný táta. Na zprávu zareagovala i bývalá Plekancova manželka Lucie Vondráčková. Co napsala?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Leontýnka – už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině!" napsal ve čtvrtek Tomáš Plekanec na svůj Instagram a připojil srdíčko a hashtagy #matyáš #adam #leontýnka #rocky #rodina. 

Zatímco pro dvaatřicetiletou Lucii Šafářovou se jedná o prvního potomka, Tomáš Plekanec má již dva starší syny z bývalého manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou  – Matyáše a Adama. 

Holčička přišla na svět zřejmě už ve středu 18. prosince. Plekanec kvůli porodu ve středu chyběl v sestavě Komety Brno v utkání proti Litvínovu. A maminka Lucie Šafářová dnes na svůj Instagram napsala: "Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka... Vítej v naší rodině Leontýnko..."

Na radostnou novinu překvapivě zareagovala i Plekancova bývalá žena Lucie Vondráčková: "Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka #healthy #lucky #baby," napsala na Instagram a přidala fotku jejích a Plekancových dvou synů, jak krmí u řeky labutě.

Tenistka Lucie Šafářová je těhotná a září štěstím. Co o miminku prozradila?
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodina, Mateřství, Instagram, Leon, Tomáš Plekanec, Pór, Krásný pocit, Maminka, Rocky, Vít, Lucie Š, Lucie Šafářová, Labuť, Lucky, Luci, Bývalá tenistka, Holčička, Health, Táta, Litvínov, Šafářová, Leontýnka