Maminka.czSlavní rodiče

Lucie Šilhánová: Jako máma jsem sice přecitlivělá, unavená, ale šťastná

redakce 20.  2.  2018
Moderátorka Lucie Šilhánová se nedávno stala maminkou. Přestože si mateřství nemůže vynachválit, ráda si odskočí na chvíli do práce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dlouhou dobu tvořila tým s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým v ranní show na Evropě 2. Nedávno se stala matkou a i přes šrumec, ve kterém se momentálně pohybuje, našla čas nejen na to, aby se s humorem sobě vlastním podělila o první dojmy z mateřství, ale také aby se alespoň na pár hodin vrátila k práci. Čtyřiadvacátého února bude moderovat festival zdravého životního stylu Restart s Dietou.

Máte miminko a je z vás máma. To jsou dost velké životní změny, že?
Nejzásadnější změnou je, že už nejsem jen já, ale jsme my. Žijete život dítěte a vše mu podřizujete. Člověk je vyčerpaný, podrážděný, přecitlivělý, občas ubrečený, ale neuvěřitelně šťastný. Těší se, až konečně dítě usne, a když už tedy spí, chodí ho kontrolovat, jestli dýchá. U toho se přistihne, že se mu po něm vlastně už stýská.

Jak funguje tatínek? Zapojujete ho?
Když to jde, vezme kočár a jede s malou ven, zvládne ale i přebalit a vykoupat, když mu to práce dovolí. A pomáhá vlastně i v noci se slovy: „Mně je prostě blbý spát, když vy jste vzhůru, tak vám poskytnu alespoň psychickou podporu.”

Odkud se znáte?
Poznali jsme se, když jsem pracovala na Primě, měla jsem ho jako hosta v pořadu Miniduel. Pomyslná jiskra přeskočila asi o měsíc později. I když z jeho strany samozřejmě hned!

Miminko bylo plánované?
Bylo. A měli jsme velké štěstí, že se nám povedlo takzvaně na první dobrou. Tatínek je na to samozřejmě náležitě pyšný.

Máte pomyšlení na další děti?
Upřímně? V tuhle chvíli ne, nejdřív se musíme zajet s naší malou, až pak teprve může přijít řeč na druhé dítě. Vzhledem k mému věku by to zajíždění ale nemělo trvat příliš dlouho...

Celý rozhovor s Lucií Šilhánovou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy.

V sobotu bude Lucie moderovat Restart s Dietou

Živě se s Lucií Šilhánovou můžete ovšem setkat už tuto sobotu! A zároveň můžete získat jedinečnou příležitost zhubnout pod vedením Petra Havlíčka a jeho týmu. Máte šanci v soutěži Hubneme do plavek. Stačí se pouze přihlásit a několika z vás se naskytne šance změnit svůj život.

Casting na účastníky soutěže je součástí festivalu Restart s dietou, který se koná 24. a 25. února v Praze.

Nebudete hladovět, nebudete muset dřít ve fitku. Ale na základě ústních konzultací, důvěryhodných měření a testů dostanete na míru ušitý plán, jak se zbavit nadbytečných kil. Dozvíte se vše o svém stravování, zdraví i chybách, které jste ve svém jídelníčku dělali. Naučíte se zdravě vařit, nakupovat ty správné potraviny a zjistíte, jak to vlastně s tím hubnutím je. Přihlašovat se pomocí FORMULÁŘE můžete už teď právě ZDE.

VIDEO: Zhubni s úsměvem: Psycholog radí, jak se zbavit pocitu hladu a chuti na sladké!

Nikol Štíbrová: „Mates dostal Sunar a jsme v klidu oba dva.“
On-line cvičení nabízí řešení těm, co nemají čas chodit do fitka
Ze dne na den se rozhodla se sebou něco udělat. Iveta zhubla více než 30 kilo
Témata: Slavní rodiče, Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Život dítěte, Mama, Restart s Dietou, Leoš, Máma, Lucie Šilhánová, Restart, Psychická podpora, Šilhánová, Evropa, Lucie, Prima, Sunar, Praha, Hezucký, Dlouhá doba, Součást festivalu, Lucie Š, Chuť sladký, Mateřství, První dobrá, Síl