Maminka.czNovorozenec

Má kuráž! Pět hodin po porodu se vydala na svatbu sestry

kog 21.  6.  2018
Tahle maminka dokazuje, že když něco moc chcete, uděláte cokoliv, abyste toho dosáhli. Pět hodin poté, co se jí narodil syn, se vydala na svatbu své sestry. To přece nemohla propásnout!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Emily Chell (27) z britského města Newcastle under Lyme začala rodit o tři týdny dřív, což se shodovalo s termínem svatby její sestry Katie. Byly spolu zrovna v hotelu, když se jí rozběhly kontrakce. Doslova si tedy odskočila do porodnice porodit.

Chlapeček Brody se narodil v 7:10 ráno a vážil bezmála 3,5 kilogramu. Za pár hodin už byla jeho maminka na svatbě své sestry. I s malým novorozencem v náručí. 

Takto vypadáme po porodu my, normální ženy, vzkazují Kate tyto maminky

"V pátek večer mi praskla voda. Brody se měl narodit ale až za tři týdny, takže to bylo opravdu nečekané. Stalo se tak asi kolem desáté večer, takže jsme jeli raději domů. Moje sousedka je totiž porodní asistentka. Zhruba o půlnoci mi řekla, že bychom měli jet do porodnice a mám říct doktorům, že musím stihnout svatbu," směje se Emily Chell.

Malý Brody se narodil v sedm ráno, přirozenou cestou, bez komplikací. Chvíli si s maminkou odpočinuli, ale tu svatbu nechtěli zmeškat: "Z nemocnice jsme odešli v 11:15 a vydali jsme se na místo svatby, které bylo asi 20 kilometrů daleko," vypráví Emily.

Její muž Wayne Barratt (34) měl naštěstí pro její odhodlání pochopení. Také lékaři nebyli proti. "Jelikož nebyly během porodu žádné komplikace a narodil se brzy ráno, pustili nás," vzpomíná Emily a přiznává, že trochu šílené to přece jen bylo. Stále se prý cítila pod vlivem léků, které během porodu dostala. 

Po cestě s mužem zavolali ostatním svatebčanům, aby Emily vzali šaty pro družičku. Jakmile se dostali do kostela, položila Brodyho do postýlky a převlékla se. "Přijeli jsme asi o deset minut pozdě, ale ostatní na nás počkali. Kráčela jsem uličkou a v náručí držela moje malé miminko. Všichni se na nás dívali, byla to opravdu krásná chvíle," říká pyšná maminka a dodává: "Nevím, jestli to bylo vzrušením ze svatby, ale všichni žertujeme, že ani malý Brody nechtěl tento výjimečný okamžik propásnout!" 

Kojit na vlastní svatbě? Není problém. Tyhle nevěsty jsou důkazem
Císař není hanba, vzkazuje všem mámám tahle žena. A hrdě ukázala jizvu!
Svatba v těhotenství? Jde to! S naším průvodcem vše zvládnete
Témata: Porod, Novorozenec, Po porodu, Rodina a vztahy, Miminko, Šestinedělí, Nevěsty, Brody, Náručí, Sestra, Porodnice, Newcastle, Svatba, Svatebčan, Prasklá voda, Malé miminko, Maminka, Odhodlání, Výjimečný okamžik, Porodní asistentka, Hod, Vzrušení, Pyšná maminka, Kostel, Pochopení