Maminka.czSlavné maminky

Máma 5 dětí Míša Salák: Někdy je barák vzhůru nohama a jsem na zhroucení. Ale miluju být máma

Influencerka a manželka profesionálního hokejového brankáře Michaela Salák porodila v dubnu páté dítě. Jak zvládá velkou rodinu a jak to u nich občas vypadá? Přečtete si rozhovor, který s Michaelou připravila do časopisu Maminka ještě před porodem redaktorka Míša.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Vítej náš milovaný vymodlený chlapečku. Jsi další ze zázraků. Děkujeme za Tebe Bohu a slibujeme Ti, že se postaráme, abys měl krásný život. 31 předlouhých těžkých hodin s tím nejkrásnějším koncem. Jsem tak vděčná! Děkuju, miluju Vás!"  Tohle napsala na svůj Instagram Michaela Salák po svém pátém porodu. Je to zkrátka máma na pátou. Sama o sobě totiž říká: „Miluju být těhotná, miluju děti, miluju být máma." K Frederickovi (9), Sebastianovi (7), Charlotte Mil (5) a Beatrice Anne (4) přibyl v dubnu bratříček. Životní partnerka a manželka profesionálního hokejisty Alexandera Saláka navíc následuje svého muže po celém světě tam, kam je třeba. I když to pro ni třeba znamenalo rodit v cizí zemi, jejíž jazyk neovládala. Jak ale sama říká, nikdy jí to nebylo zatěžko. A to její životní cesta rozhodně nebyla vždycky růžová.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavné maminky, Rozhovor, Výchova, Instagram, Patricie Pagáčová, Pořádek, Sebastian, Bára, Hokej, Adaptace, Michaela Salák, Marta Dancingerová, Sibiř, Skype, Bár, Amerika, Petrohrad, Maminka, Frederick, Čarodějka, Manžel, Špíz