Maminka.czMáma maká

Máma maká: Jak se z anorektičky stala blogerka a autorka úspěšných kuchařek?

redakce 20.  9.  2020
Je možné, aby žena na mateřské dovolené dala svému životu jiný směr? Zní to jako sci-fi? V novém pořadu Máma maká vám ukážeme příběhy žen, které záhy po narození svých dětí dramaticky změnily kariéru, a strávíme s nimi vždy jeden jejich typický den od rána až do večera.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pořadem provází Adéla Klingohrová a Kateřina Kořínková. V prvním dílu představujeme finalistku soutěže Maminka roku Kateřinu Tichou, která  trpěla od 15 let anorexií a deset let se potácela v extrémech mezi nezdravou hubeností a nadváhou. Ztrácela naději na normální život. Dnes, v 35 letech, je úspěšnou autorkou kuchařek nebo – jak Kačka sama říká – nekuchařek, které jsou vždy okamžitě vyprodané.

Naučila se žít zdravým životním stylem a vařit a péct podle svých receptů, jejichž fotografie i recepty samotné doslova hltají Kaččini fanoušci na sociálních sítích a čtenářky i čtenáři jejího blogu Tichovy dobroty. A tyhle dobroty, stejně jako její práci, s ní každý den plně sdílí manžel Štěpán a synové Adam a Vojta.

Podívejte se na její příběh.

Kdo bude letošní Maminkou roku? Sledujte přímý přenos ve středu 21. 10. 2020 a zapojte se do hlasování. Více informací najdete na maminkaroku.maminka.cz.

Témata: Kariéra, Máma maká, auto, Máma, Autor, Mateřská dovolená, Kateřina Kořínková, Autorka, Mak, Step, Mama, Mall TV, Anorektička, Kořínková, Bloger, Adéla Klingohrová, Typický den, Kateřina Tichá, Maminka, Blogerka, Kuchařka, Sci-fi