Maminka.czPříběhy

Máma pěti dětí ukázala svoje nedokonalé břicho. Co jí lidé napsali?

redakce 6.  12.  2020
Brenda Stearns je skvělá. Nejenže má pět dětí, ale ještě se nebojí ukázat, co těhotenství udělalo s jejím tělem. Na sociálních sítích před časem ukázala fotku svého břicha s povolenou kůží a striemi, aby povzbudila ostatní mámy, které jsou na tom podobně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ženské tělo je krásné, i když není dokonalé, vzkazuje Brenda světu. Pochází z Mexika, ale už dlouhá léta s manželem Isaiahem a rodinou žije v Ohiu ve Spojených státech. 

A celé to je vlastně náhoda. Kdysi si špatně zapsala telefonní číslo, omylem tak poslala SMS jinému muži, kterého si nakonec vzala. Mimochodem, zrovna čekají šesté dítě. Takže si možná bude muset změnit název svého Instagramu, kde vystupuje jako @she_plusfive 

S dětmi nás baví svět! Tyto fotografie vás přesvědčí, že rodičovství je nevyzpytatelná disciplína


Co ji přimělo rozvířit na sociálních sítích debatu fotkou nedokonalého břicha? Když se jí narodilo páté dítě, trpěla poporodní depresí, k čemu přispívalo i to, že její tělo se na rozdíl od minulých porodů ne a ne vrátit do původního stavu. 

Necítila se dobře a byla z toho nešťastná. Nakonec se rozhodla přijmout realitu takovou, jaká je. "Realita je taková, že moje tělo je silné a krásné... a také moje," napsala tehdy k fotce, na které bylo vidět miminko a její břicho. 

Takovou spoustu reakcí nečekala. Některé jí povzbuzovaly, ale nechyběla ani slova o tom, že je to nechutné. "Pořídila jsem fotografii, abych sama sobě připomněla, že nezáleží na tom, jak naše těla momentálně vypadají – je čas oslavit naši vlastní krásu," komentovala to.

Císařský řez není jednodušší a bezbolestná forma porodu, varuje porodník!

Nakonec převážily hlasy, které Brendu chválí za motivaci a za zkušenosti, které předává ostatním ženám – dneska ji na Internetu sleduje několik desítek tisíc lidí, které zajímá ona i život její rodiny. 

A ještě jedna věc, malé děti to, jaké má jejich máma břicho, vůbec neřeší. Mimochodem, Brenda první dvě děti porodila císařem, další tři vaginálně. 

Manuál k dítěti? Tady máte vtipný návod, jak se nikdy nestarat o miminko
Kdy je nejlepší čas na dítě? Možná o dost později, než si myslíte
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Příběhy, Instagram, Zajímavosti, Máma, Mama, Mexiko, Kůže, Fotka, Děti, USA, Internet, Ohio, Sociální síť, Tělo, Břicho