Maminka.czMaminka roku 2022

Máme radost, že nám na Facebooku stále přibývají sledující, říká loňská soutěžící Lenka Matušková

Adéla Peluhová 25.  4.  2022
Akční Lenka Matušková je maminka dvou dětí a vášnivá blogerka. Jejímu blogu Rodičem v Brně a okolí se daří hlavně kvůli tomu, že ho se svou kamarádkou tvoří srdcem. Největší odměnou jsou jim spokojení sledující, kteří přibyli také díky jejímu loňskému 3. umístění v kategorii Maminka blogerka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

LENKA MATUŠKOVÁ
3. místo v kategorii Maminka blogerka 2021

Nejsem ten typ, který by se do soutěže sám přihlásil, udělala to má kamarádka, se kterou jsem blog a facebookový profil Rodičem v Brně a okolí založila. Snažíme se v něm dávat tipy na výlety s dětmi, na zajímavá místa, kam zajít na výbornou kávu s dětským koutkem a kde například koupit ten nejchutnější narozeninový dort. Občas je to náročné, protože máme každá svou práci, děti ve školním věku a právě dopisujeme knihu. Chceme ale ukázat, že jde psát blog čistě z radosti, bez reklam a spoluprací. Máme radost, že na facebookovém profilu nám stále přibývají sledující.

Obrovská podpora v soutěži Maminka roku nám potvrdila smysl toho, co děláme. Být její součástí byl nezapomenutelný zážitek, na který budu vzpomínat celý život. Jsem přesvědčená, že se všechny maminky cítily stejně výjimečně jako já. A samotný galavečer byl dokonalý, taková třešnička na dortu. Mohla jsem osobně potkat finalistky, patronky kategorií, pořadatele a poslechla si všechny silné a inspirující příběhy, díky kterým si mnohem víc vážím samozřejmých věcí.

S některými soutěžícími jsem stále v kontaktu. Nejvíc mi k srdci přirostla maminka Dita, finalistka kategorie Maminka hrdinka. Neskutečně silná žena! Denně věnuje čtyřiadvacetihodinovou péči své dceři Elence, která má těžkou epilepsii a není schopna samostatného pohybu. Dita i Elenka jsou v mých očích velké bojovnice.

 

Píšete blog nebo víte o někom, kdo by v soutěži Maminka roku mohl zaujmout? Neváhejte a přihlaste ho!

 

Přihlaste sebe nebo ženu ve svém okolí a můžete vyhrát skvělé ceny v celkové hodnotě za více než  500 000 Kč.

  • Přihlašování běží až do 22. května 2022.
  • Z vašich přihlášek vybereme pět finalistek v každé kategorii.
  • Jejich jména vám představíme na webu i v časopise 14. 6. 2022. Tímto dnem začíná i hlasování.
  • Pro jednotlivé kandidátky budete moct hlasovat na webu maminka-roku.cz do 20. 7. 2022.
  • V říjnu se pak uskuteční galavečer s vyhlášením vítězek všech tří kategorií a jedné absolutní vítězky – držitelky titulu Maminka roku 2022.

Vedle Maminky blogerky hledáme ještě Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku. Veškeré informace naleznete zde.

Témata: Časopis Maminka, Maminka blogerka, Maminka podnikatelka, Maminka hrdinka, Maminka roku 2022, galavečer, Lenka Matušková, Maminka, Len, Kamarádka, Brno, Radost, Elenka, Blog, Kategorie, Soutěž, Facebook, Blogerka

Video