Maminka.czRodina a vztahy

Máme syna, jásají tátové! Sen se jim splnil díky dvěma sestrám. Jak to?

Blesk pro ženy 31.  5.  2020
Je to sen mnoha homosexuálních párů. A těmhle dvěma mužům se jejich velké přání vyplnilo: Mají syna! A to jen díky dvěma ženám – sestrám! Kamarádka Rachel jim věnovala vajíčka a její sestra dítě odnosila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kevin a Spencer Tewiss-Allen jsou manželé už od roku 2017. Seznámili se před deseti lety a už od samého začátku věděli, že mají oba stejné cíle. "Během pár let jsme oba dostudovali, vzali se, dostali se na dobré pracovní pozice a koupili dva chlupaté společníky. Ke štěstí nám chybělo už jen milované dítě, které jsme si oba tolik přáli," vypráví Spencer. 

Manželé ale nechtěli své otcovství řešit adopcí, přáli si biologického potomka, který se bude podobat alespoň jednomu z nich. Jejich velkým přáním bylo vychovávat děťátko už od narození a být součástí těhotenství případné náhradní matky. "Dlouho jsme nemohli najít vhodnou ženu, která by byla ochotná nám dítě odnosit. Často jsem už nedoufal a přemýšlel nad adopcí. Poslední možností byla naše andělská kamarádka, která se rozhodla nám darovat svoje vajíčka." Rachel byla blízkou přítelkyní obou mužů a vymyslela perfektní plán.
 
 
"Rachel nám darovala vajíčka a její sestra Leanne nám dítě odnosila a porodila. Jsme jim moc vděční. Splnily nám sen a naplnily naše životy štěstím!" Syn Kevina a Spencera se narodil o několik týdnů dříve, byl ale už natolik silný, že se svými tatínky odjel z porodnice brzy domů. Chlapec se jmenuje Sawyer a je nyní středem pozornosti celé rodiny. "Všichni ho milují a nás otcovství baví, troufám si říct, že nám jde na jedničku," dodává ještě jeden z otců.
 
 
 
[********************]
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Rodina, Rodina a vztahy, Péče o dítě a jeho výchova, Miminko, Syn, Dítě je na světě, Sestra, Velké přání, Kevin, Přání, Sen, Dík, Sawyer, Allen, Ráchel, Spencer, Táta, Kamarádka, Vajíčko, Homosexuální páry

Video