Maminka.czMaminka roku

Maminka hrdinka Andrea: Nepovažuji se za žádnou hrdinku, jen jsem bojovala

Michaela Láchová 19.  10.  2019
Vítězka kategorie Maminka hrdinka Andrea Chaloupková bojovala s rakovinou, kromě toho pomáhá onkologicky nemocným pacientům, i přes to všechno se za hrdinku nepovažuje. "Nemám sama sebe za žádnou hrdinku, protože když jde někomu o život, tak si myslím, že by měl stejné reakce, není to nic výjimečného," tvrdí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jaké máte první dojmy a pocity z dnešního večera?

Zatím mi to vůbec nedochází, protože, jak jsem říkala i dneska při snídani, já sama sebe nemám za žádnou hrdinku, protože když jde někomu o život, tak si myslím, že by měl stejné reakce, a myslím si, že to není nic výjimečného. Nebýt mojí kamarádky Pavly, která mě přihlásila, tak by mě to ani nenapadlo, přihlásit se do soutěže Maminka roku, a už vůbec ne v kategorii hrdinka.

Chcete vidět galavečer Maminka roku 2019? Tady máte CELÝ ZÁZNAM

Fandil vám dneska někdo u obrazovek?

Určitě můj malý Filípek, bylo mu hrozně líto, že nemůže jet se mnou. Taky rodiče, kamarádi a ti nejbližší.

Máte nějaký vzkaz pro maminky, které uvažují nad tím, že by se přihlásily do Maminky roku?

Všem maminkám bych chtěla vzkázat, že jsou určitě těmi nejlepšími maminkami a že si užijí krásný den a večer, tak ať určitě neváhají a přihlásí se, protože to za to opravdu stojí. Získají tady mimo jiné i spoustu nových kamarádek a inspirace.

Maminka roku Marie: Samoživitelky, nevzdávejte to! Myslete na své děti
Témata: Rozhovor, Maminka roku 2019, Maminka hrdinka, Rakovina, Reakce, Andrea Chaloupková, Nemocný pacient, André, JEN, Maminka roku Marie, Kategorie, Vítězka, Filípek, Kamarádka