Maminka.czRodina a vy

Maminka obléká holčičku jako slavné osobnosti. Poznáte je všechny?

kog 12.  8.  2019
Je tolik slavných žen, které si zaslouží být připomínány a oslavovány. To tvrdí Janelle Wexler z Chicaga, a proto se tak rozhodla učinit trochu nezvyklou formou – svou malou dcerku obléká jako známé ženy z historie. Ale sluší jí to, co říkáte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak na tento nápad maminka dvou dětí a kadeřnice z Chicaga Janelle Wexler přišla? Nejmladší dcera Liberty jí prý podle rysů v obličeji připomínala slavnou malířku Fridu Kahlo. Od té doby ji převléká a fotí. 

Frida Kahlo jako barbie. Které další slavné ženy dostaly svou panenku?  

"Uvědomila jsem si, že je tu daleko více žen, které se zasloužily o to, že se ženám a vůbec lidstvu žije lépe," svěřila se serveru independent.co.uk. A tak malou Liberty oblékla jako například Marii Curie, Coco Chanel, Madonnu a Amelii Earhart. Zatím má ve sbírce asi 34 osobností. A chce pokračovat dál. Vypadá to, že do projektu zapojila i staršího syna Rivera, jak se můžete přesvědčit na jejím Instagramu.

Ikonické ženy dostaly podobu Barbie

Nádhera! Kreativní maminka oblékla svou dceru do květin i ovoce
Masky jen pro děti? Omyl! Tyhle rodiny se umí odvázat, zkuste to také
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Miminko, Rodina a vy, Mateřská, osobnosti, Jak, Frida Kahlo, Holčička, Žena, Nejmladší dcera, Chanel, Maminka, Kadeřnice, Slavná žena, Marie, Barbie, Chicago, Rivera, Sla, Osobnost, Amelie, Madonna, Frida, Coco chanel