Maminka.czMaminka roku

Maminka podnikatelka Gábina: Děti se ptaly, zda se přihlásím znovu?

Tereza Víchová 20.  10.  2019
Vítězka kategorie Maminka podnikatelka Gábina Hrdina už má díky slavnostnímu vyhlášení soutěže Maminka roku v hlavě několik nápadů, které zařadí do jejich podnikání. Finálový večer si užila, už to by jí prý stačilo. Vítězství v její kategorii bylo příjemným bonusem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak se cítíte po svém vítězství v kategorii Maminka podnikatelka?

Jsem pořád hodně dojatá. A celou tuhle situaci asi zatím nedokážu úplně zpracovat. Už celý ten prožitý den byl skvělý, nepopsatelný.

Doufala jste ve vítězství?

Pro mě samotnou bylo velkým dárkem už to, že jsme se tu všechny mohly sejít a užít si celý den. A žádné další plány a doufání nebyly. Řekla jsem si, že si to jednoduše užiju a osobně se seznámím s lidmi, které jsem předtím neznala. A také potkám ty, které už znám. Byl to krásný zážitek.

Chcete vidět galavečer Maminka roku 2019? Tady máte CELÝ ZÁZNAM

A co vaše rodina, už vám gratulovali?

Děti mi hned volaly! A víte, co byla jejich první otázka? Jestli se přihlásím do dalšího ročníku Maminky roku, abychom prý získali i to absolutní vítězství! A maminka i táta mi psali.

Byl pro vás dnešní večer i inspirací pro další aktivity?

Určitě mě podpořil v tom, abych dosavadní synergie a spolupráce dál a víc budovala. Už teď mám díky tomuto večeru v hlavě pár nápadů, které chci zapracovat do našeho podnikání.

Maminka roku Marie: Samoživitelky, nevzdávejte to! Myslete na své děti
Témata: Rozhovor, Maminka roku 2019, Maminka podnikatelka, podnikatel, Podnikání, Večer, Gábina Hrdina, Nápad, Maminka, Gabi, Vítězství, Vyhlášení soutěže, Finálový večer, Maminka roku Marie, Příjemný bonus, Kategorie