Maminka.czMaminka roku 2020

Maminka roku 2020: Podívejte se na průběžné pořadí. Které soutěžící vedou?

wall 17.  6.  2020
Absolutně největší zájem hlasujících v naší soutěži Maminka roku vzbuzují příběhy maminek z kategorie Hrdinek. Právě ony se drží na prvních třech místech celkového pořadí. Do podzimního finále nakonec postoupí tři matky z každé kategorie, kromě Maminky hrdinky hledáme i nejlepší blogerku a podnikatelku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Je napínavé sledovat, jak všem semifinalistkám přibývají hlasy, jak jejich příběhy rezonují na sociálních sítích a jak velkou mají některé z nich podporu. 

HLASUJTE PRO TŘICÍTKU SEMIFINALISTEK SOUTĚŽE MAMINKA ROKU

Momentálně patří  celkové prvenství v průběžném pořadí Haně Hráčkové, která se stará o tři handicapované děti. Její trojčata se narodila předčasně a péče o ně a snaha pomoci překonat jim jejich potíže je velmi náročná. 

Na druhém místě je Veronika Petříková, jejíž třetí dítě – dcera Terezka – se vinou zpackaného porodu potýká s dětskou mozkovou obrnou. Miluše Smékalová na třetím místě je od svých třiadvaceti let pěstounkou. 

Sledují je miliony lidí, a ony o tom mnohdy nemají ani tušení! Toto je 14 nejvlivnějších dětských instagramových profilů

Mezi blogerkami si nejlépe vede Marcela Tobiášová. "Snažím se být inspirací pro všechny ženy včetně starších maminek a maminek adoptivních a pěstounských," napsala o sobě. V kategorii podnikatelek má zatím nejvíce hlasů Kateřina Tichá   sama si v mládí prošla anorexií, poté nadváhou a trvalo jí dlouho nalézt zlatou střední cestu. "Před dvěma lety jsem napsala první kuchařku Voňavý Inspiromat. Prodalo se 15 000 kusů za rok a to mě motivovalo napsat další kuchařky," svěřila se. 

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 12. července 2020. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Nezapomeňte jim proto poslat svůj hlas.

O vítězkách všech tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na galavečeru v říjnu 2020. 

TADY JE STRÁNKA SOUTĚŽE SE VŠEMI SEMIFINALISTKAMI

Podcast: Jak si vybrat porodnici? Vznikl skvělý průvodce s hodnocením rodičů
Aneta Krejčíková: Antonii jsem rodila doma, ale není to pro každou ženu
Témata: Maminka roku 2020, pořad, Terezka, Prvenství, Pořadí, Kategorie, Pór, Kateřina Tichá, Veronika Petříková, Maminka, Semifinalistka, Hana Hráčková, Hlas, Miluše Smékalová, Blogerka, Podnikatelka, Marcela Tobiášová