Maminka.czMaminka roku 2022

Maminka roku 2022: Baví mě motivovat maminky k pohybu a zdravému životnímu stylu, říká blogerka Lenka

7.  7.  2022
Odstartovalo semifinálové hlasování Maminky roku, a vy tak máte jedinečnou příležitost podpořit svou favoritku a poslat ji do velkého finále. Které maminky se letos probojovaly do semifinálového kola, se už nyní dočtete v červencovém vydání Maminky. Dnes vám představujeme soutěžící Lenka Soukupová z kategorie Maminka blogerka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V první řadě jsem maminka Adélky, Domíka a Julinky. Před maminkovskou érou jsem pracovala jako právnička, ale talár jsem pověsila na hřebík, kde nejspíš zůstane. Během rodičovské dovolené se mi povedlo můj celoživotní koníček sport posunout na vyšší úroveň. Udělala jsem si kurzy osobního trenéra a lektora pilates, ale především instruktora cvičení pro těhotné a ženy po porodu.

Baví mě motivovat nastávající a stávající maminky k pohybu a ukazovat, jak moc je důležité najít si čas na sebe a své tělo. Část mých příspěvků na Instagramu tvoří vhodné cviky pro těhotné ženy a maminky, včetně návodů k provedení, a ukázky toho, co a jak sama cvičím. Vedle toho také sdílím střípky z našeho rodinného života s tipy na výlety nebo zaručenými mamatipy.

Maminka roku 2022: I s malými dětmi lze podnikat a postavit se na vlastní nohy, říká semifinalistka Lucie

3 otázky pro maminku

Proč jste se rozhodla se do soutěže přihlásit?

Do soutěže mě přihlásila kamarádka. Když jsem se o tom dozvěděla, byla jsem překvapená. Nechtěla bych pomeřovat, kdo je lepší nebo horší maminka. Snažím se být tou nejlepší mámou pro naše děti, a věřím, že to tak dělají i ostatní maminky. Proto je podle mě maminkou roku vlastně každá maminka. Nicméně jsem soutěživý typ, mám ráda výzvy, na blogu mám od maminek dost pozitivních ohlasů, tak proč to nezkusit.

Co pro vás znamená být mámou?

Být mámou pro mě znamená splnění holčičího snu. Vždycky jsem si přála velkou rodinu, což už se nám se třemi dětmi, myslím, povedlo. Být mámou pro mě znamená taky naplnění. Protože i když je to leckdy náročné, maminkovská role mě baví.

Do jaké míry se vaše mateřství promítlo do vašeho blogu?​

Bez mateřství by nejspíš žádný blog nebyl. V jeho založení jsem viděla možnost seberealizace a zároveň možnost být užitečná dalším maminkám.

Hlasujte pro svou favoritku!

  • Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme patnáct semifinalistek – pět z každé kategorie – a teď je na vás, koho pošlete do samotného finále.
  • Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2022. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.
  • O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů.
  • O absolutní vítězce rozhodnou pak diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2022.

VIDEO: Podívejte se, jak se v redakci vybíraly semifinalistky Maminky roku

 
Témata: Instagram, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Veronika Kašáková, Maminka roku 2022, Michaela Tomešová,, Aneta Krejčíková, Bloger, Soutěž, Máma, Domíka, Favoritka, Len, Adélka, Maminka, Lenka, Hlasování, Blog, Blogerka