Maminka.czČasopis Maminka

Maminka roku 2022: Poslední možnost přihlásit se! Možná čekáme právě na vás

Adéla Peluhová 19.  5.  2022
Už zbývá jen pár dní přihlásit se do jubilejního 5. ročníku inspirativní soutěže Maminka roku. Pro finalistky je připravena nejen spolupráce s časopisem Maminka a hodnotné výhry za více než pět set tisíc korun, ale také nezapomenutelné zážitky. Nepromarněte šanci a přihlaste se ještě dnes!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tak už neváhejte a pojďte do toho!

Již za tři dny, v neděli 22. května, končí možnost přihlásit se do letošního ročníku soutěže Maminka roku. Pokud znáte ve svém okolí maminku, která by mohla na titul aspirovat nebo myslíte, že byste si tento titul zasloužila vy sama, pak se neváhejte přihlásit a vyhrajte skvělé ceny v celkové hodnotě za více než 500 000 Kč.

  • Z vašich přihlášek vybereme pět finalistek v každé kategorii.
  • Jejich jména vám představíme na webu i v časopise 14. 6. 2022. Tímto dnem začíná i hlasování.
  • Pro jednotlivé kandidátky budete moct hlasovat na webu maminka-roku.cz do 20. 7. 2022.
  • V říjnu se pak uskuteční galavečer s vyhlášením vítězek všech tří kategorií a jedné Absolutní vítězky – držitelky titulu Maminka roku 2022.

Přihlásit se můžete v kategoriích Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka nebo Maminka blogerka.

Stejně jako každý rok, bude mít každá kategorie svou patronku z řad VIP osobností. Ty se budou společně s redakcí podílet na výběru semifinalistek a osobně se zúčastní závěrečného galavečeru, na kterém budete mít příležitost se s nimi seznámit. Pro letošní rok jsou patronkami Veronika Kašáková, Michaela Tomešová a Aneta Krejčíková.

Veškeré informace naleznete na našich stránkách. 

Témata: Časopis Maminka, Maminka blogerka, Veronika Kašáková, Maminka podnikatelka, Maminka roku 2022, Maminka hrdinka, Michaela Tomešová,, galavečer, patronka, Aneta Krejčíková, Nezapomenutelný zážitek, Finalistka, PRÁV, Maminka, Kategorie, Michaela Tomešová, Soutěž, Časopis

Video