Maminka.czMaminka roku 2022

Maminka roku dojala i muže: Albert Černý z Lake Malawi měl slzy v očích!

Tereza Víchová 27.  10.  2022
Ačkoliv byl galavečer při vyhlášení Maminky roku plný ženské energie, i muži tu byli doslova zavaleni emocemi. A to včetně vystupujících Lake Malawi. Co nám prozradil zpěvák Albert Černý? Nešetřil chválou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Albert je čerstvě ženatý a děti v dohledné době zatím neplánuje. Sám si prý říkal, že na tak hezké akci, jako je Maminka roku, zahraje a zazpívá a půjde domů. Už během snídaně, kdy se zaposlouchal do příběhů maminek podnikatelek, blogerek a hrdinek, ho ale překvapilo, jak byl vtažený  "do děje".

"Měl jsem slzy v očích", svěřil se nám Albert po vyhlášení vítězek. "Ale to z člověka prostě musí ven. Jsem rád, že jsem byl součástí něčeho, co má význam pro spoustu dalších lidí."

Klepněte pro větší obrázek

Albert Černý z Lake Malawi: Každá písnička má pro mě nějaký hlubší význam 

Albert myslel především na maminky z kategorie Hrdinka, které dodávají spoustu odvahy všem ostatním, kdo se perou s těžkým osudem. Dovede si představit, že by se v projektu Maminka roku objevila třeba za pár let jeho žena? Podívejte se na video.

NA ZÁZNAM Z GALAVEČERA SE MŮŽETE PODÍVAT TADY.

Lake Malawi vydali před pár dny novou desku. A všechny zvou na křest do pražského klubu Roxy, který se koná 9.11. Vstupenky koupíte zde.

Podívejte se také na první dojmy z Maminky roku:

Takhle vypadalo vyhlášení Maminky roku 2022:

Témata: Časopis Maminka, Emoce, oko, Maminka roku 2022, galavečer, Malawi, Gala, Maminka, Slzy, Lake Malawi, Roxa, Albert Černý, Vyhlášení, Lake, Energie