Maminka.czMaminka roku 2021

Firma je moje třetí dítě a Maminka roku získala úplně nový rozměr, říká výherkyně

Alice Rossi 24.  4.  2021
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku? Gábi uspěla mezi Maminkami podnikatelkami se skvělým houpacím prknem Utukutu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Přiznám se, že jsem se nikdy necítila jako maminka roku. Ale teď tedy to získává ještě úplně jiné rozměry. V rámci podnikání si nemůžeme úplně stěžovat. O práci jsme nepřišli, i když je vše daleko komplikovanější a trvá ještě déle než obvykle," říká výherkyně Maminky roku 2019 Gábi Hrdina, která vyrábí houpací prkna Utukutu.

"Ale i tak se nám daří vyvíjet nové Utukutu produkty a rozesíláme balíky 
do všech koutů. Navíc cítím i z našich zákazníků, jak velkou mají radost, že 
přinášíme pohyb do rodin a bytů. Lidé jako by si našli čas, a asi také více 
myslí na ostatní. A tak nám chodí mnoho děkovných zpráv a pozdravů. Toho si moc vážíme. Jako maminka ale moc nezvládám. A cítím velikou únavu a stres. Navíc mi opravdu bytostně chybí kontakt tváří tvář s lidmi. Sdílení, čas spolu. Moje nálada se mění v sinusoidách. A už se nestydím přiznat, že už opravdu nemůžu. A že nemám energii. A že nezvládám být jen pozitivní . Ale věřím, že sluníčko a jaro obecně pomůže nám všem," doplňuje, jak se v současné době cítí.

Rozvíjet pohyb a fantazii

"Jsem maminkou Zoe a Vincenta a podnikatelkou na plný úvazek. Třetí dítě je totiž Utukutu. V malé truhlářské dílně vyrábíme od roku 2014 produkty Utukutu. Dřevěné barevné hračky pro děti, které rozvíjejí jejich pohyb a fantazii. A hlavně děti neskutečně baví.

Vše skloubit dohromady je často zapeklité, ale věřím v to, že lidé si dokážou navzájem pomoct. Jsem přátelská a umím propojovat různé lidi a právě toto mi v podnikání velmi pomůže. 

Krampolinka: Krásná šatovka Sugar z cukrové třtiny pro nejmenší slečny

Vím, že dokážu být příkladem a dokážu pomoci ostatním při jejich začátcích, kdy většinou dochází k těžkému období zvykání si a vůbec rozhodování, co má jakou prioritu. Maminky jsme totiž jen jednou, dvakrát, třikrát za život. Je potřeba být na sebe vlídná a nespěchat. Nebo si najít podporu v okolí. Věřím v sama sebe, v mé děti a rodinu," prozradila o sobě Gábi, která v podnikání jede i se svým mužem Viktorem. Tohle je jejich Utukutu

O finalistkách rozhodnete vy! 

Tak jako v minulých ročnících se bude i letos soutěžit ve třech kategoriích. Kromě Maminky roku hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku.

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2021 můžete on-line TADY. Není spěch, můžete si to rozmyslet. Přihlašování běží až do 28. května 2021. Z vašich přihlášek vybereme deset finalistek z každé kategorie.

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
 
Témata: Inspirativní ženy, Životní příběh, Maminka roku 2021, Maminka podnikatelka, Viktor, Zoe, Gabi, Maminka, Blogerka, Příběh, Výherkyně, Prkno, Truhlář, Proud, Žvýkání, Podnikatelka, Nový rozměr, Gábi Hrdina, Podnikání, Utukutu, Rozměr, Rozhodování, Internet, Děti, Gábi