Maminka.czMaminka roku

Maminka roku jde do finále. Kdo zvítězí? Pomozte nám rozhodnout!

redakce 16.  9.  2019
Ta nejdojemnější, nejemotivnější a nejinspirativnější soutěž se právě blíží do svého finále. Minulý měsíc jsme v redakci strávili nejen přípravou velkého čísla, ale také objížděním devíti finalistek soutěže Maminka roku. Každou jsme vyfotili a natočili s ní krátký medailonek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Pro mě osobně je tahle soutěž srdcová záležitost, především proto, že se s každou finalistkou osobně poznám, pohraju si s jejími dětmi, popijeme kafe, popovídáme si.... S každým dalším příběhem mi bylo jasné, že tahle soutěž má prostě smysl a velký význam pro všechny maminky," říká šéfredaktorka Alice Rossi.

MEDAILONKY VŠECH FINALISTEK NAJDETE TADY

 
Všechny finalistky vám budeme postupně představovat v již zmíněných medailoncích. O vítězce titulu Maminka roku 2019 se rozhodne na slavnostním vyhlášení, které proběhne 15. října v pražské restauraci SOHO. Abyste o něj nebyli ochuzení, rozhodli jsme se, že ho budeme vysílat v přímém přenosu na webových stránkách Maminka.cz a také na Facebooku Maminka.cz.
 
Loňské vyhlášení bylo velmi napínavé a dojemné a soudě dle příběhů letošních finalistek i v říjnu nás čekají dramatické chvilky. "Rozhodování bude těžké," shodují se i všechny patronky soutěže Andrea Růžičková Kerestešová, Tamara Klusová a Marika Šoposká.

Klepněte pro větší obrázek

Staňte se porotcem a pomozte nám rozhodnout!

V soutěži Maminka roku 2019 ale nerozhodují jen patronky a porota. Ovlivnit pořadí můžete i vy. Staňte se porotcem a pište komentáře k jednotlivým medailonkům. Ta maminka, která bude mít u svého profilu na stránce Maminka roku nejvíc unikátních pozitivních komentářů, dostane v rámci finále hlas navíc, jako za jednoho dalšího člena poroty. Kompletní pravidla najdete TADY

A kdo že jsou naše finalistky? 

Maminka podnikatelka

Ambasadorka kategorie: Tamara Klusová

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • Marie (45), Břichopas, počet hlasů: 45019
  • Gábi (35), Utukutu, počet hlasů: 36608
  • Monika + Markéta (35), Made for Moms, počet hlasů: 36600

Maminka hrdinka

Ambasadorka kategorie: Andrea Růžičková

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • Andrea (34), počet hlasů: 22178
  • Iveta (36), počet hlasů: 15873
  • Denisa (26), počet hlasů: 10360

Maminka blogerka 

Ambasadorka: Marika Šoposká

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • Iveta (30), sarinhlas.com, počet hlasů: 33961
  • Jana (24), Mámou s přehledem, počet hlasů: 29433
  • Aneta (30), denicek-matky.cz, počet hlasů: 28334
Témata: Maminka roku 2019, Maminka blogerka, ambasadorka, Počet hlasů, Fin, Maminka, Marika Šoposká, Iveta Sochorová, Rozhodování, Finalistka soutěže, Břichopas, Andrea Růžičková, Chaloupková, Denisa Binderová, Tamara Klusová, Alice Rossi, Utukutu, Aneta Folberger, Medailonek, Petrov, Vyhlášení, Hlas, Mad for Moms, Finalistka, Andrea Chaloupková