Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku je pro mě naprosto srdeční záležitost, jsem hrdá, že jsem součástí!

Alice Rossi 11.  5.  2021
Tamara Klusová je letošní patronkou kategorie Maminka hrdinka a s Maminkou roku je spojená už čtvrtým rokem. "Tým kolem soutěže to má čím dál vychytanější," tvrdí trojnásobná máma, která zasedne v porotě a bude i letos spolurozhodovat o vítězkách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Není to soutěž o nejlepší maminku, je to kruh sdílení, podpory, inspirace, 
pospolitosti žen, které spolu stráví nezapomenutelný den, kdy jde jen a jen o 
ně. Je to kruh žen, které spolu nesoutěží, ale inspirují jedna druhou. Jestli na 
něco maminky zapomínají, tak je to právě na sebe samotné. A to je kouzlo právě této soutěže," uvedla Tamara Klusová, která se letos stane patronkou kategorie Maminka hrdinka.


"Ten den je jen a jen pro ně. Díky, milá Alice a týme, že věnujete tolik energie 
a lásky něčemu tak důležitému, jako je Maminka roku," dodala.

"Těším se na každou jednu ženu, kterou letošní ročník přivede. Už teď mám 
motýlení. Letos mám jednu velikou a milou povinnost, vybrat další dvě patronky. Vybrala jsem dvě skvělé ženy a matky, které mám moc ráda. Ewičku Farnou a Míšu Tomešovou. To, co tyto dvě ženy spojuje, je obrovitánské srdce na dlani, láska ke světu kolem nich a obrovská dávka talentu. Mám je moc ráda a nemůžu se dočkat, až spolu usedneme k jednomu stolu," doplnila. 

Ať žijí maminky, ať žije Maminka roku!

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích. Kromě Maminky roku hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku.

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2021 můžete on-line TADY. Přihlašování běží až do 28. května 2021. Z vašich přihlášek vybereme deset finalistek z každé kategorie.

Maminka roku: Záznam celého finále s jedinečnými okamžiky
Témata: Slavné maminky, pořad, Maminka hrdinka, Maminka roku 2021, Tomešová, Patronka, Blogerka, Vítězka, Doják, Finalistka, Srdeční záležitost, Kategorie, Žena, Tomáš Klus, Alice, Láska, Maminka, Máma, Porota, Tamara Klusová