Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Katka toho zvládá mnohem víc než starost o pět dětí

redakce 25.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Představujeme vám Katku (39), která se svým příběhem soutěží v kategorii Maminka hrdinka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem pro mnoho maminek velkou inspirací. Hodně maminek se mě neustále ptá, jak to všechno zvládám. Mám pět dětí, které se nám narodily v rozmezí osmi let – holčičky dvojčata a potom tři kluky.

Při dvojčatech jsem si dodělala vysokou školu a státnici z němčiny. Kandidovala jsem do zastupitelstva v Praze 6 na druhém místě kandidátky. Při rodičovské dovolené jsem začala pracovat pro rodinné centrum Společný den.

Je to tady! Známe semifinalistky Maminky roku. Můžete hlasovat!

Dělám individuální poradenství „rodinný management“. Právě opět studuji doplňkové pedagogické minimum na Vysoké škole ekonomické. Prostě toho zvládám hodně a není to na úkor rodiny," popsala se Kateřina, když se hlásila do soutěže o nejlepší maminku.  

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Krampolinka: Rozkošné háčkované šaty pro holčičky se tohle léto budou hodit!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Maminka roku 2019, Star, Praha, Vysoká škola ekonomická, Starost, Kategorie, Katka, Blogerka, Hlasování, Internet, Podnikatelka, Maminka, Kat, Příběh