Maminka.czMaminka roku 2020

Maminka roku: Když se cítila na dně, pomohl tříletý syn jedinou větou!

Simona Procházková 5.  7.  2020
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, podnikatelky a hrdinky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2020? O tom teď rozhodujete právě vy! Pavla (31), soutěžící v kategorii „Maminka hrdinka“, zůstala ze dne na den sama s malým synem a musela se poprat s nesmírně těžkou životní situací.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„V minulém roce od nás zcela nečekaně odešel „náš táta/manžel“ a ze dne na den jsme zůstali se synem na všechno sami. Samozřejmě bylo neskutečně těžké se s touto novou a náročnou situací srovnat a smířit se s tím, že už nikdy nebudeme spolu a nebudeme nadále tvořit úplnou rodinu. Pro Kubíčka to bylo nepředstavitelně těžké období. Pochopit to, srovnat se se všemi okolnostmi a bohužel se k tomu ještě denně dívat na mě, jak jsem nešťastná…

10 mimořádných příběhů! Postižená trojčata, domácí násilí, zákeřný meningokok a další

Byly dny, kdy jsem téměř nedokázala fungovat a netušila, jak to celé zvládnu. Jednoho dne ale nastal zlom, když mi můj malý a statečný hrdina řekl, ať už nepláču, že je tu se mnou, má mě rád a ochrání mě. Toto když vám řekne tříleté dítě, je neuvěřitelně silná věc. V této jediné bezprostřední větě mi dodal tolik energie, která mi snad vydrží na další dva životy. A hlavně mi otevřel oči. Uvědomila jsem si, že teď už nikdy nejde jen o mě, ale hlavně o něj,“ svěřuje svůj příběh Pavla Večeřová (31), soutěžící v kategorii Maminka hrdinka.

Je to tady! Semifinalistky Maminky roku se představují. Komu dáte hlas?

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále letošního ročníku Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět (tři z každé kategorie) pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme Maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 12. července 2020! Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Nezapomeňte jim proto poslat svůj hlas. O vítězkách všech tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2020.  

Zaujal vás, dojal či motivoval příběh této semifinalistky? Donutil vás k přemýšlení nebo „pošťouchl“ k novým nápadům? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE.

Maminka roku 2020: Podívejte se na průběžné pořadí. Které soutěžící vedou?
Instagram vs. realita: Takhle se mámy fotí, ale pravda je úplně jiná!
Témata: Časopis Maminka, Syn, Maminka roku 2020, Maminka hrdinka, Podnikatelka, Jediná věta, Jedi, Věta, Blogerka, Kategorie, Tříletý syn, Pavla Večeřová, Jed