Maminka.czMaminka roku 2020

Maminka roku: Když se člověk pro něco nadchne a rozhodne se, nic ho nezastaví!

Simona Procházková 7.  7.  2020
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, podnikatelky a hrdinky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2020? O tom teď rozhodujete právě vy! Marika (26), soutěžící v kategorii „Maminka podnikatelka“, si splnila dlouholetý sen a během těhotenství založila vlastní farmu a neziskovou organizaci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Chtěla bych všem ostatním ženám ukázat, že i na mateřské se dá dělat a zvládat mnoho věcí, když člověk opravdu chce a pro něco se nadchne. Tak například já jsem se svým přítelem po dlouhých přípravách, rozmýšlení, plánování a budování zřídila neziskovou organizaci. Bylo, a stále je, to skutečně náročné, zároveň ale naplňující a obohacující. Mít vlastní farmu (farmanadzamkem.mablog.eu) byl vždycky můj sen a společně s přítelem jsme si ho splnili v době mého druhého těhotenství.

Nikdy nezapomenu, jak jsem dva týdny před porodem na jedné akci vodila pětadvacet dětí na koni. Stejně tak nejde zapomenout na naše tábory a moji úžasnou přezdívku, kterou jsem si u dětí vysloužila, a to „paní Pupkatá“. Pracujeme v podstatě nepřetržitě, od rána do večera každý den, za poctivé produkty od našich zvířátek to ale jednoznačně stojí. Maminky, nebojte se plnit své sny a tajná přání, nevzdávejte se v těžkých chvílích a myslete na to, že to prostě jde,“ říká Marika Pokorná (26), soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

Je to tady! Semifinalistky Maminky roku se představují. Komu dáte hlas?

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále letošního ročníku Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět (tři z každé kategorie) pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme Maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 12. července 2020! Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Nezapomeňte jim proto poslat svůj hlas. O vítězkách všech tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2020.  

Zaujal vás, dojal či motivoval příběh této semifinalistky? Donutil vás k přemýšlení nebo „pošťouchl“ k novým nápadům? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE.

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Maminka roku 2020, Maminka podnikatelka, NIC, Nezisková organizace, Kategorie, Blogerka, Podnikatelka