Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Lucie radí matkám vychytávky, které jí usnadňují život s dětmi

redakce 15.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Semifinalistka Lucie (29) v kategorii Maminka blogerka popisuje, jak ji naplňuje život s dětmi. Přečtěte si její vyznání a hlasujte, jestli právě ona je pro vás Maminkou letošního roku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Mám čtyři děti – dceru Klaudii, syna Elliota, partnera Ondřeje a pejska Miu. O všechny se hezky starám. Děti jsou pro mě naprosto celý život. Nikdy předtím jsem se necítila naplněná. Na děti jsem se těšila už jako malá holčička a věděla jsem, že to bude to, co na tomto světě hledám.

Když jsem měla malou Klaudii, stále jsem hledala vychytávky na internetu, bylo toho velmi málo, ale i tak mi dost pomohlo objevit pomocníky do domácnosti.

Jakmile jsem pak čekala Elliota, řekla jsem si, že chci ty rady, vychytávky a tipy předávat maminkám já sama. Stalo se to mou náplní i prací, velmi mě to naplňuje. Radím, natáčím videa a fotím vše, co by se druhým mamkám mohlo hodit k usnadnění každodenního života s dětmi," říká o sobě devětadvacetiletá Lucie - najdete ji na Instagramu coby @lifemomlucy 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! 

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?
Krampolinka: Střapečková girlanda jako nevšední dárek pro miminko do pokojíčku
Témata: Matka, Soutěže, Maminka roku 2019, Elliot, Luci, Mamka, Internet, Živo, Maminka, Kategorie, Podnikatelka, Blogerka, Vychytávka, Děti