Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Maminka Simona pomáhá nejen své postižené dceři, ale i ostatním

Simona Formánková 18.  6.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit maminku Simonu Křížovou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"V roce 2015 se mi narodila holčička s postižením a tím se můj život otočil vzhůru nohama. Zjistila jsem, že vše skloubit dohromady s péčí o postiženou dceru je velmi náročné, a tak se mi v hlavě zrodil nápad zřídit zařízení, kam by mohla docházet nejen má dcera, kde by se jí líbilo, kde by se jí věnovali a dále rozvíjeli, ale i další postižené děti."

"Pustila jsem se do toho a za nějaký čas se zrodila odlehčovací služba. Snažím se bojovat nejen za své postižené dítě, ale pomáhat i ostatním rodičům s dětmi s různým handicapem," říká maminka Simona. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

Hlasujte pro svou favoritku

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Časopis Maminka, Inspirativní ženy, posti, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Handicap, Šimon, Maminka Simona, Post, Maminka, Volby, Dcera, Kategorie, Semifinalistka