Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Můj projekt je tu proto, aby se ženy po ztrátě miminka necítily samy, říká Klára

Simona Formánková 29.  6.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes je to maminka Klára Antonova Fischleinová, soutěžící v kategorii Maminka blogerka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Na jaře 2020 jsem spustila projekt Vypni hlavu zaměřený na pomoc ženám v oblasti zdraví, plodnosti a mateřství. Moje tvorba je inspirovaná osobním příběhem – ztrátou dcerky v půlce těhotenství a naší ne úplně snadnou cestou k dalšímu miminku. Původně jsem novinářka, a tak věřím v důležitost informovanosti. Zvláště ve zdravotních tématech vidím jako zásadní nebýt jen pacient, ale znát své možnosti a umět se ptát." 

"V tom se snažím ženám rozšiřovat obzory skrze on-line kurzy s odborníky i na svých sociálních sítích. Vypni hlavu je tu proto, aby se ženy po ztrátě miminka necítily samy. Stejně tak jsem tu pro ženy snažící se otěhotnět i pro ty, které trápí problémy v oblasti ženského zdraví. Mluvím o některých tabu, aby se budovala větší otevřenost. Myslím, že pak budeme zdravější i spokojenější."

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Miminko, Sam, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, projekt, Maminka podnikatelka, Maminka hrdinka, Maminka, Kategorie, Semifinalistka, Klára Anton Fischleinová, Žena, Ztráta, Důležitost