Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Můžete se o sebe starat a vypadat skvěle i na mateřské, radí Michaela

redakce 24.  6.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Michaela (28) miluje, když si mohou s ostatními matkami předávat zkušenosti, a i proto založila svůj blog.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Stát se maminkou byl vždy můj sen. Mateřství je pro mě něco jako poslání. Miluju děti, a to své ze všeho nejvíce. V lednu se nám narodil syn a na Instagramu vystupujeme jako šťastná inspirující a podnikavá rodinka, která má ráda dobré jídlo a především cestování.

Maminka roku je pro mě tak trochu výzvou. Připomněla bych si tím své mládí, kdy jsem se podobných soutěží účastnila. S maminkami bychom si mohly předat různé zkušenosti, zažít i nějakou tu srandu a odreagovat se od stereotypu na mateřské. Jelikož se teď zabývám prodejem kvalitní americké kosmetiky, chtěla bych maminkám tímto předat zkušenosti, jak se o sebe starat a vypadat skvěle i na mateřské a že to opravdu jde," prozradila svůj přístup úspěšná blogerka Michaela, kterou najdete na instagramu na účtu B.A.B.I.K.A - zveřejňuje tam fotky sebe i své rodiny. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma, přes internet.  Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! 

Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE 

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
GALERIE: Tohle se nepovedlo. Podívejte se na nejšílenější domácí cukrářské pokusy!
Témata: míč, Instagram, Maminka roku 2019, Mícha, Internet, Ostatní matka, Příběh, Zkušenost, Maminka, Podnikatelka, Kategorie, Poslání, Star, Michaela, Mater, Blogerka