Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Myslím, že by se lidi neměli zabývat malichernostmi, říká Dagmar

Simona Formánková 10.  7.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba nejlepší, postupně vám představujeme všechny semifinalistky, které najdete i v červencovém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit Dagmar Dandovou, soutěžící v kategorii Maminka hrdinka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem maminka samoživitelka, která se stará o třináctiměsíčního hyperaktivního syna. Navíc jsem ztratila práci v cestovním ruchu kvůli covidu, ale i přesto všechno – nedostatek peněz, podpory, hlídání to zvládám. Navíc pomáhám v útulcích pro psy a snažím se neztrácet dobrou náladu. Hodně často jsem nevyspalá, šílím z toho, že nemám peníze, jen taktak poplatím nájem a jídlo. Vím, že v nejbližší době nemám na to jet na dovolenou, ale přesto jezdíme na výlety a snažím se, aby syn žádné nezdary nepotkal."

"Nemám manžela, jsem na všechno sama. Občas mi pomáhá máma, ale ta stále pracuje. Není to lehké v současné době ani trochu, ale já si nestěžuji. Mateřství je to nejkrásnější, co se mi v životě stalo, a nikdy bych neměnila. Samozřejmě někdy sním o tom, že se opět podívám k moři nebo si koupím nové boty, ale uvědomila jsem si, že materiální věci nejsou vůbec důležité. Mít zdravé a spokojené dítě je úplně nejvíc na světě. A myslím, že by si toho měli všichni vážit a nezabývat se malichernostmi a žít," říká Dagmar. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, galavečer, Maminka, Volby, Kategorie, Semifinalistka, Malichernost, Dagmar, Červencové vydání