Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Po porodu jsem čelila mnoha tělesným výzvám, říká lektorka pohybu Anna

Simona Formánková 24.  6.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit maminku Annu Novákovou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem maminka tří krásných dětí a knihy s názvem DIASTÁZA. Jako lektorka pohybu, ale zejména jako žena, která po prvním porodu čelila mnohým tělesným výzvám, pomáhám nalézt těhotným a rodičkám ztracenou rovnováhu – nejen fyzickou (ve zdravém postavení těla a pohybu), ale také mentální (v pochopení možností svého těla, hledání příčin omezení/bolesti a přijetí nové podoby po porodu)."

"Maminky odcházejí z porodnice informované o základní péči o miminko, ale velmi často neinformované o základní péči o sebe – jak sedět, kojit, nosit a shýbat se pro dítě, jak pečovat o střed těla, jak vyšetřit diastázu, čemu se vyhnout, jak cvičit nebo koho při podezření na nefyziologický stav vyhledat. Nedostatečnost informací v kombinaci s estetickým/zdravotním problémem velmi často ústí v psychickou nepohodu maminky – tedy i dítěte. A tak vznikl můj výukový systém," říká soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka. 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Porod, Pohyb, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Diastáza, Maminka roku 2021, Anna Nováková, Lektorka, Maminka, Podnikatelka, Semifinalistka, Výzva, Anna, Kategorie