Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: Po rozvodu rozjela výrobu ručně šitých hraček ve velkém

12.  7.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Marie (45) dokázala svou firmu na ručně šité hračky vybudovat potom, co se jí rozpadlo manželství a zůstala sama se čtyřmi dětmi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Po narození čtvrté dcery se mi rozpadlo manželství a já přemýšlela, co dál. Jako samoživitelka s malými dětmi jsem měla mizivou šanci na trhu práce, navíc se u mě dramaticky rozvinula Ménièrova nemoc, v jejímž důsledku jsem přišla téměř o sluch. Jedinou možností bylo podnikání z domova. V té době jsem šila hračky pro radost pod značkou Břichopas.

Bota v puse a písek ke svačině? Buďte v klidu. Jde o výcvik imunity

Najednou ale nestačilo mít dobré nápady a produkty, bylo třeba se profesionalizovat. Hledání správné cesty bylo bolestné, chyběl čas, peníze i zkušenosti. Hračky prošly úspěšně certifikací a jsou vhodné pro děti od 0 let. Loni jsem pořídila profesionální vyšívací stroj, čímž se mi otevřel úplně nový obzor pro práci. Zamilovala jsem se do výšivky a rozhodla se značku přejmenovat na Broditu. Taková byla cesta Marie, semifinalistky soutěže Maminka roku v kategorii podnikatelek. 

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet. Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka

 

 

Témata: Maminka roku 2019, rozvod, Obzor, Internet, Maminka, Galavečer, Hračky, Manželství, Hráč, Podnikání, Břichopas, Podnikatelka, Trh práce, Proud, Kategorie, Brodita, Marie, Příběh, Blogerka