Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Pomáhám lidem utvářet jejich vysněný domov, říká Zuzana

Simona Formánková 27.  6.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit maminku Zuzanu Kaščákovou, soutěžící v kategorii Maminka podnikatelka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Vyrůstala jsem v době, kdy si naši rodiče zdaleka nemohli dopřát luxus pořídit si domů vše, co by odpovídalo jejich představám. I navzdory omezeným zdrojům dokázala moje maminka vykouzlit z doslova ničeho útulný a stylový domov. Vděčím jí tak za svou lásku k útulnu a krásnému domovu. Můj styl a rukopis oslovovaly dlouhodobě stále více lidí, kteří se na mě obraceli s prosbou o radu. Nejen na základě těchto pozitivních ohlasů jsem se stále více odhodlávala začít se tomuto oboru věnovat, pomáhat lidem utvářet jejich vysněný domov a otevřít svůj vlastní e-shop s interiérovými doplňky."

"Těsně před cílem nás tragicky opustil můj muž a tatínek mého tehdy sedmiletého syna a já byla nucena se rozhodnout, co dál. Vsadila jsem vše na jednu kartu a vrhla se do mně zcela neznámých podnikatelských vod. A paradoxně i to mě drželo nad vodou v době, kdy mi bylo nejhůře. Dnes jsem nejen hrdou maminkou dvou dětí, ale také vysněného e-shopu." 

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: domov, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Volby, Rukopis, Zuzana, Zuzana Kaščáková, Semifinalistka, Dom, Otevřít, Podnikatelka, Kategorie, Maminka