Maminka.czMaminka roku 2019

Maminka roku: S dětmi se dá dělat všechno, je přesvědčená blogerka Aneta

redakce 8.  7.  2019
Hledáme mezi maminkami nejlepší blogerky, hrdinky i podnikatelky. A každá z nich má svůj jedinečný příběh. Co v sobě ale musí mít, aby se stala Maminkou roku 2019? O tom teď rozhodujete vy! Aneta (30) má dvě děti a spoustu energie i nápadů. Líbí se vám její blog? A dáte jí hlas?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Při prvním těhotenství jsem začala psát blog na Facebook jako ventil všech myšlenek a získal na velké popularitě. Později jsem k němu přidala i Instagram. Deníček nastávající matky je inspirací pro maminky, že i cestování a žití ve dvou domácnostech (Praha, Bonn), sport a všechny aktivity je možné dělat i s dětmi a nezbláznit se z toho.

Pravda o mateřství? Vypadá přesně takhle, ukazují statečné mámy

Naopak se nad to povznést s humorem. Nemám ráda nudu, a tak zkouším stále něco vymýšlet a podnikat. Pro maminky pořádám „mama srazy“, aby měly možnost se seznámit mezi sebou – ne všechny mají kolem sebe kamarádky či jiné maminky – a taktéž pořádám akce „Buď FIT cvičení a běh”, kterých se účastní na sto maminek. Cílem je opět ukázat a motivovat k tomu, že s dětmi lze všechno," je přesvědčená Aneta, soutěžící mezi blogerkami se svým blogem Deníček matky

O finalistkách rozhodnete vy! 

Semifinále Maminky roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet finalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále. Hlasování právě běží! Postupně vám je všechny představíme v medailoncích na našem webu. 

Hledáme maminku blogerku, hrdinku a podnikatelku. Hlasování běží až do 14. července 2019! Poslat hlas můžete každou hodinu – ve všech třech kategoriích – a to zdarma přes internet. Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách tří kategorií a o celkové vítězce rozhodne odborná porota na slavnostním galavečeru v říjnu 2019! Chytil vás příběh této semifinalistky za srdce? Příběhy ostatních maminek si můžete přečíst a hlasovat pro ně můžete ZDE. 

Maminka roku: Už jste hlasovali pro svoje favoritky?
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Instagram, Maminka roku 2019, bud fit, Příběh, Děti, Blogerka, Maminka, Bloger, Podnikatelka, Kategorie, Praha, Bonn, Internet, Facebook, Hlas, Blog