Maminka.czMaminka roku

Maminka roku: Sázím na osobní setkání, říká Tamara Klusová

8.  10.  2018
Soutěž Maminka roku se blíží ke svému vrcholu. Do konce roku budeme znát vítězky všech tří kategorií! Rozhodovat o nich bude také porota, v níž usedne i Tamara Klusová, ambasadorka kategorie Maminka Podnikatelka. Jak se bude rozhodovat?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Pokud budu moct vidět semifinalistky své kategorie naživo, myslím, že to sehraje velkou roli při mém rozhodování,“ říká ambasadorka kategorie Maminka Podnikatelka Tamara Klusová, která usedne v porotě během finále soutěže Maminka roku. Jaká by podle ní měla vítězka být? Nejen to prozradila v krátkém rozhovoru pro náš web.

Sledujte průběžně stránky Maminkaroku.maminka.cz

V soutěži Maminka roku usilovalo o vaše hlasy třicet semifinalistek, a to ve třech různých kategoriích – Maminka Hrdinka, Maminka Blogerka a Maminka Podnikatelka. Nyní už je jasné, kdo z nich postupuje do finále. Podrobné informace, rozhovory i videa s jednotlivými finalistkami Vám postupně představíme v průběhu následujícího měsíce. Děkujeme všem za účast, gratulujeme postupujícím. Všechny jste velkou inspirací! O vítězích rozhodne finálový večer, který se bude konat v restauraci SOHO 21. listopadu. Sledujte naše stránky, i vy budete moci do finálního rozhodnutí zasáhnout.

Je to tady! Známe finalistky soutěže Maminka roku 2018
Nečekáš dvojčata? 10 věcí, které nechce slyšet žádná těhotná
Témata: Mateřství, ambasadorka, Maminka roku 2018, Tamara Klusová, Velká role, Soho, Maminka hrdinka, Setkání, Porota, Soutěž, Semifinalistka, Finálový večer, Osobní setkání, Maminka Podnikatelka, Podrobná informace, Finální rozhodnutí, Maminka blogerka, Finále soutěže, Vítězka, Klus, Kategorie, Velká inspirace, Krátký rozhovor