Maminka.czMaminka roku 2021

Maminka roku: Snažím se pozitivně motivovat ženy ke zdravému běhu, říká Hanka

Simona Formánková 2.  7.  2021
Vyberte s námi Maminku roku! O tom, kdo získá titul, můžete rozhodnout právě vy. A aby byla volba ta nejlepší, postupně vám představíme všechny semifinalistky, které najdete i v novém vydání časopisu Maminka. Dnes vám chceme představit Hanu Urbánkovou, soutěžící v kategorii Maminka blogerka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Před měsícem jsem se stala trojnásobnou maminkou, po Filipovi (10) a Albertovi (6) se nám narodila holčička Viola. Jsem závodní běžkyně a trenérka a snažím se neustále pozitivně motivovat maminky, ženy a dívky ke zdravému běhu. Před více než rokem, kdy jsem o jedno miminko přišla, jsem otočila svoji pauzu v běhu ve prospěch ostatních."

"Realizuji se v běžeckých radách na sítích. Raduji se z běžeckých úspěchů jiných, nejraději těch, kteří běh neradi nebo se ho třeba báli. Jsem držitelkou nejvyšší medaile Fair play od Českého olympijského výboru za záchranu života své soupeřky při závodě. Sama na sobě ukazuji, jak začít krok po kroku na cestě ke splněným snům, dalším medailím i se třemi dětmi, třeba i ve chvílích, kdy nám život dá do cesty překážky."

Veškeré informace o soutěži a semifinalistkách se dozvíte zde.

HLASUJTE PRO SVOU FAVORITKU

Semifinále soutěže Maminka roku je v plném proudu. Vybrali jsme třicet semifinalistek – deset z každé kategorie – a teď je na vás, kterých devět pošlete do samotného finále.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2021. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

Z každé kategorie postoupí do finále tři soutěžící s největším počtem hlasů. O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy!

O vítězkách všech tří kategorií rozhodne odborná porota a o absolutní vítězce diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2021.

Maminka roku: Vlilo mi to novou energii do žil, říká maminka z videoklipu
Tomáš Klus nazpíval píseň k soutěži Maminka roku. Vystupují tu skutečné maminky
Témata: Maminka blogerka, Maminka hrdinka, Maminka roku 2021, medaile, Maminka podnikatelka, běžkyně, Blogerka, Viola, Fair Play, Maminka, Volby, Kategorie, Hank, Semifinalistka, Běh